Háborognak a nézők a Dancing miatt: nekik kellett volna kiesni Radics Gigiék helyett

Radics Gigi kiesését a Dancing with the Starsból sokan nem tartják fairnek. A döntőben akarták volna látni.

radics-g
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy tegnap mi is megírtuk, Radics Gigi és Baranya Dávid volt az a páros, akinek távoznia kellett a Dancing with the Starsból a döntő előtti héten. Az eredménnyel a kommentelők nincsenek megelégedve.

A negyedik évad új szabálya, miszerint a három kieső helyen végzett versenyző közül egyet megmenthet a zsűri, az utolsó előtti héten már nem élt: ezúttal kizárólag a nézői szavazatok dönthettek, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna vagy Radics Gigiék búcsúznak.

Radics Gigi és a kommentek

Az ötperces szavazás után Krauszék csatlakozhattak a továbbjutó Marics Petihez és T. Dannyhez - sokan úgy vélik, ez nem igazságos. Jó pár hozzászóló szerint a sztárséf nem táncol annyira jól, mint az énekesnő, így inkább neki kellett volna kiesnie.

Bár sokan sejtették a végkimenetelt, hiszen Radics Gigiéket több alkalommal mentette meg a zsűri, mégis úgy gondolják, ott lett volna a helyük a döntőben.

"Krausz jottányit sem fejlődött. A média elég erősen támogatta az ő párosukat. Szegény, elhagyott Gáborkánk ott volt lépten-nyomon a napi hírekben. De mindegy is, táncolni nem tud, Gigi parádés volt. Szánalmas, hogy a nézők ezt így bevették."

"Sajnálom, Gigi nagyon tehetséges volt. Ez így nem fair..."

"Szerintem sokkal jobb volt, mint Krausz Gábor. Érzelmi alapú döntés a nézők részéről. Sajnálom."

"Elég szomorú, hogy őket szavazták ki a nézők, mert sokkal jobbak voltak Krausz Gábornál, ott szinte csak a nő táncol, neki nem sok mozgása van, nagyon merev a tánchoz."

Nézd meg Ördög Nóra dögös ruháit a Dancingből

Képes összeállításunkban megnézhetd, milyen gyönyörű és egyben dögös ruhákban ragyogott Ördög Nóra a Dancing with the Stars 2023-as évadában.

Ördög Nóra mellvillantós estélyiben: merészségét férje se tudta szó nélkül hagyni

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük