Radics Gigi csipkés fehérneműben: 30 kilós fogyása után dögösebb, mint valaha

Radics Gigit nem sokszor látni ennyire dögös fotón. Kilépett a komfortzónájából a fehérneműs posztjával.

radics-c

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radics Gigiről 30 kilós fogyása után már láthattunk bikinis fotót a nyáron, viszont az, hogy fehérneműben mutassa meg magát, eddig nem volt jellemző. Az Instagramon friss képe mellett be is vallotta, ezzel kilépett a komfortzónájából.

Az énekesnő 2020 októberében adott életet a kislányának. Mivel a terhessége előtt szigorú diétát követett, amíg Bella Szófiát várta, nem vonta meg magától a finom falatokat. 

Radics Gigi fehérneműben

A gyerkőc világra jötte után azt sem akarta elsietni, hogy újra formába lendüljön. Lassan, de biztosan adta le a felszedett kilókat: 2022 tavaszára 30 kilót fogyott. A friss, dögös fotón jól látszik, mennyire karcsú, valamint az is, dögösebb, mint valaha.

Ez a bevállalós kép kívül esik a komfortzónáján, ahogy a Dancing wit the Stars is, amelyben október 14-étől láthatjuk. Viszont még mielőtt tánccipőt húzna, egy másik műsorban is feltűnik: ő lesz az egyik segítő a Mutasd a hangod! szombati adásában. 

Ez a terep sem volt megszokott a számára. A Mokkában bevallotta, kameraláza volt a felvétel alatt. Ráadásul úgy kellett duetteznie, hogy az utolsó pillanatban tudta meg a partnere kilétét: igaz, amiatt jobban izgul, hogy ő ne vétsen hibát a produkció alatt.

Nézd meg Tóth Andi fehérneműs fotóit is!

A Fashion Street Magazin The NUDE Issue lapszámához készült róla bevállalós képsorozat. A borítón mindössze egy lepel takarta a testét, valamint csipke melltartóban és bugyiban is készült róla kép.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mutasd a hangod!

Ezt is szeretjük