Radics Gigi átlátszó felsőben pózolt - Ilyen szexi volt Los Angeles-ben
Radics Gigiről nagyon dögös képek készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi január végén utazott ki az Egyesült Államokba a családjával, hogy ott töltsék a téli hónapokat. A gyönyörű énekesnő, míg a tengerentúlon pihen, szebbnél szebb felvételeket oszt meg magáról. 

A 2012-es Megasztár győztese imádja a szexi ruhadarabokat, melyek mindig nagyon jól állnak neki, hiszen tökéletes az alakja. A napsütötte Los Angeles-ben egy szexi, csipkés felsőben fotózkodott. A képeket az öccse, Tamás készítette, aki számtalan alkalommal fotózta már híres testvérét, ráadásul több videoklipjét is ő rendezte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📸📸📸 @rt.tamas @thomasvisions

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

A friss fotókat nem győzték a sztár rajongói dicsérni: "Istenem, de gyönyörű vagy", "nem hiába mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek", "bomba", "tökéletes csajszi" - írták a kedves szavakat neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🖤🖤🖤 #photographer @rt.tamas @thomasvisions 🥰

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi nőies stílusát egyébként imádják a rajongói, érdekesség, hogy az énekesnő stylistja általában az édesanyja, ezt még a YouTube-on futó Családvarázs című websorozatban árulták el.

- Ő nagyon tudja mindig, hogy mi kell nekem. Plusz azt tudni kell rólam, hogy én minden pasi álma vagyok, mert én utálok vásárolni - említette meg viccesen Radics Gigi.

Ezt is szeretjük