24 kilót dobott le! A szülés után újra karcsú a magyar műsorvezető
Íme, a részletek
Rába Tímea terhességei alatt meghízott, de sikerült lefogynia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rába Tímea modell-műsorvezető már három gyermek édesanyja. Nagyfia elmúlt 18, a középső kislánya kilenc, a legkisebb gyermeke pedig most ötéves.

A 42 éves sztár mindhárom terhessége alatt alaposan meghízott - erről és a várandósság alatt is szükséges testmozgásról beszélt a TV2 Mokka című műsorában.

24 kilót szedett fel

- Sajnos mind a három terhességemet úgy vittem végig, hogy nem tornáztam. Ennek meg is lett az eredménye: első fiammal 33 kilót híztam, a középsővel 27-et, és aztán 24-et. Ebből a szempontból, bár javuló tendenciát mutattam, most már biztosan máshogy csinálnám - mondta.

Vallomása azért is meglepő, mert a Miss Hungary 1991-ben lett második helyezettjének mindig is fontos volt a sport és a jó kondi.

- Előtte rendszeresen sportoltam, de nem tulajdonítottam ennek akkora jelentőséget. Amikor várandós lettem, minden gondolatom a baba körül forgott. Egy csodaként éltem meg az érkezését, és élveztem a terhességem minden pillanatát - mesélte.

Fotózás szülés után

Arról is beszélt, hogy a várandóssága elején, mint a legtöbb nő, ő is rosszul volt, és talán ezért is nem volt kedve a sporthoz. Manapság azonban már máshogy csinálná, hiszen egy terhes nőnek is mozognia kell, így óvnia a saját és a babája egészségét.

- Az az igazság, hogy észre sem vettem, hogy olyan sok kiló szaladt fel rám. Amit megkívántam, megettem, jól éreztem magam, és nem foglalkoztam vele, hogy elhízok. Amikor azonban megszületett a baba, nagyon rosszul éreztem magam - árulta el.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Rába Tímea családja annak idején kételkedett benne, hogy a modell a szülés után vissza tudja majd nyerni régi formáját, ám neki nem jelentett gondot a kilók leadása. Alig másfél évvel a baba érkezését követően már fürdőruha-katalógus fotózásához hívták.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük