Műtét vár rá! Balesete miatt fekszik kés alá a fiatal magyar énekes
Puskás Péternek két éve tört szilánkosra a kézfeje, emiatt áll most újabb beavatkozás előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy-egy komolyabb balesetnek súlyos szövődményei is lehetnek, éppen ezért döntött úgy Puskás Péter is, hogy megfogadva orvosai tanácsát kés alá fekszik a közeljövőben.

A 26 éves énekes-színész saját bevallása szerint két évvel ezelőtt szenvedett kerékpárjával egy balesetet: akkorát esett, hogy szilánkosra tört az egyik kézfeje.

Fél, hogy rosszabbodna az állapota

Peti a Borsnak adott rövid interjújában árulta el, hogy mivel nem szeretné, hogy ennek a balesetnek tíz évvel később bármilyen negatív következménye legyen - például fájjon a keze -, úgy döntött megműtteti magát.

Két évvel ezelőtt ugyanis fémlemezeket kellett a sebészeknek a végtagjába ültetniük, a biztonság érdekében pedig most ezeket kell eltávolítaniuk, nehogy később bármi problémája származzon ebből.

A jóképű sztár azt sem titkolta el, hogy az operáció után egy második beavatkozás is vár rá, mivel keloidos a bőre, ami azt jelenti, hogy nagyobb sérüléseknél a kötőszövet nem forr rendesen össze, emiatt pedig vadhús alakulhat ki.

Lézeres beavatkozásra is sor kerül

- Ezért nem csak hogy kiveszik a fémet, hanem utána egy lézeres beavatkozással kezelik a keloidképződést. Elvileg el is tünteti a heget - magyarázta a műtétről Puskás Péter, akinek plasztikai sebésze szerint is elkerülhetetlen a beavatkozás.

László Zsolt, plasztikai sebész elmagyarázta, hogy pontosan mi is vár majd a Jóban Rosszban Svédjére: először kimetszik a heget, majd egy úgynevezett V-plasztikát végeznek el rajta.

- Ez azt jelenti, hogy fektetett V-alakban megtörjük a heget, ezáltal optimálissá tesszük a sebvonalat, így szépen meggyógyul majd – árulta el a plasztikai sebész a lapnak.

Kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük