Még a pelenkázást is vállalja! Kislánya mellett mintaapa lett a magyar sportoló
Pulai Imre sportoló először mutatta meg szíve hölgyét, a másfél éves Lilit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olimpiai bajnok kenusunk, Pulai Imre már két fiú - Bence és Vince - büszke apukája volt, amikor másfél évvel ezelőtt megszületett első kislánya, Lili.

A 43 éves bajnok sose hitte volna, hogy épp egy pöttöm kislány fogja őt az ujjai köré csavarni, és újra felfedezteti vele az apaság élményét.

Két kamasz fia mellé érkezett a pici lány

Az óriási, mackós külsejű sportember - aki 2005 óta sportágat váltott, így ma már nem kenusként, hanem szánkósként készül a versenyekre -, először jelent meg a képernyőn bájos szőke feleségével, Tressel Katalinnal és kislányával, a másfél éves Lilivel.

Imre a Reggeli stúdiójában elárulta, hogy őt magát is meglepi, de 20 és 16 éves két kamasz fiaival más a viszonya, mint pici lányával.

- A fiaim születésénél 23-24 éves voltam, akkor egész más érzés volt, hogy apa lettem. Most megint van egy kisbaba a családban, érdekes és más az egész. Más, érettebb lett az ember - mesélte a büszke apuka, aki szemmel láthatóan rajong a szöszke csöppségért.

Imre egyébként az edzések mellett is aktívan részt vesz a gyereknevelésben. Van, hogy felesége kimenőt kap, és akkor ő vigyáz Lilire.

Még a pelenkázástól se ódzkodik

A sportoló egyébként nem tagadja, hogy igazi elfogult lányos apuka. Élvez minden percet, amit az edzéseken kívül a kicsivel tölthet. A sztárapuka lelkesedését neje, Katalin is megerősítette. Úgy tűnik, a bivalyerős bajnok valóban az apukák gyöngye, nincs olyan nemszeretem dolog, ami elrettentené a kisbaba körüli teendőktől.

- Megcsinálok mindent, ha kell. Nem gond, tényleg. Pelenkázást, fürdetést, bármit. Nincs olyan, amiből kivonnám magam - mesélte a sztárapuka, aki legalább annyira lágyszívű szülőnek tűnik, mint Azurák Csaba, a TV2 híradósa.

Nem véletlen ez a szoros apa-lánya kapcsolat, hiszen Imre már a kisbaba születésekor aktív részese lett a kicsi életének.

A sportoló elmondása szerint ugyanis eredetileg úgy volt, hogy nem lesz bent Lili születésénél, de végül úgy alakult, hogy ottragadt a szülőszobában. Sőt, a doktor kérésére végül ő vágta el a köldökzsinórt.

- Ez egy örök emlék marad. Ráadásul én fogtam először a kicsit kézbe, nem is a feleségem - lelkendezett a sztárapuka csillogó szemekkel.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük