Prokopp Dóra egykor és most – 51 évesen is gyönyörű a Szerencsekerék sztárja
Prokopp Dóra ennyit változott 25 év alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Prokopp Dórát akkor ismerte meg és zárta szívébe az ország, amikor a mentőorvosként diplomázott, csinos fiatal nő 1993-ban a Szerencsekerék háziasszonya lett. Később már nemcsak a betűket forgatta, megmutatta, hogy műsorvezetőként és szerkesztőként is megállja a helyét: a kilencvenes évek végén az RTL Klubon a Dóra mozija című filmes magazint vezette, 2000-ben pedig ismét a Magyar Televízió képernyőjén volt látható a Rajongó című műsorával.  Később nem érte be ennyivel, több tematikus tévécsatornát is indított, a nevéhez köthető például a Pax TV, a Paprika TV és a Deko TV létrehozása is.

Azt gondolnánk, csinos és tehetséges fiatal lányként bizonyára volt önbizalma, ám Prokopp Dóra Instagram-posztja nem erről tanúskodik.

Egy 1992-ben készült fotója mellett azt írta: "Én harminc éve azt gondoltam, béna, átlag alatti vagyok, és mindig alábecsültem magam. Micsoda hülyeség!" Arra biztatta a követőit, hogy már fiatal lányként ismerjék el az értékeiket.

Prokopp Dóra jó ideje kerüli a nagy nyilvánosságot, de a közösségi oldalán megoszt néha fotókat. Augusztus közepén a Szigetre látogatott ki középső lányával, Rózával. Azt biztos, hogy 51 évesen is gyönyörű.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük