Furcsa váltás! Dadusnak áll a népszerű magyar színésznő
Polyák Lilla a Mary Poppins című musicalben kapott főszerepet, a Madách Színházban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla a Mary Poppins készülő musicalváltozatában kapott főszerepet a Madách Színházban.

A tehetséges, 36 éves színésznőt a színházkedvelők számos darabból ismerhetik. 2003-ban került az Operettszínházba, de a Madách Színháznak is aktív tagja.

Zűrös dadát alakít

A világhírű Travers-regény színpadi változatában Lilla a keleti széllel érkező, nyugati széllel távozó, furcsa szokásoktól hemzsegő dadust formálja meg.

A színésznő nagyon komolyan készül a premierre, ugyanis a Madách Színház az Operaház fantomja óta most először állít színpadra ilyen hatalmas volumenű előadást - mind társulat, mind látvány tekintetében.

- Annyira sok a tánc, sok az ének, sok a próza, egy nagyon megfeszített próbaidőszakban veszük részt, amit egyébként mindenki nagyon élvez - mondta el Lilla a Csak Csajok című műsorban.

A darabot Szirtes Tamás rendezi a brit producer,  Cameron Mackintosh 2001-es adaptációja alapján.

Igazi sztárparádét ígér

A darabban számos ismert művész működik közre. Lilla mellett a főszerepben Oroszlán Szonját és Mahó Andreát is láthatják majd a nézők, de felbukkan a színpadon az a Patai Anna, aki a Megasztár ötödik szériájában lett a nézők kedvence.

Lillának természetesen nem idegen a dadaszerep, hiszen ő és férje - Homonnay Zsolt, színész - két tündéri kisfiút nevelnek. Zsombor és Bulcsú ráadásul úgy megszerették Mary Poppins történeteit, hogy a színésznő a próbák kezdete óta minden este ebből olvassa fel az esti mesét.

A magyar nézők szeptember 21-től láthatják Mary Poppins varázslatos kalandjait a Banks család házában - illetve a Madách Színház színpadán.

www.facebook.com

Ezt is szeretjük