Modellnek is gyönyörű! Polyák Lilla nem takargatta nőies alakját
Polyák Lilla énekesnő és színésznő már a BY ME őszi divatkollekciójának egyik darabjában lépett kifutóra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, az ismert színészházaspár örömmel tett eleget Hrivnák Tünde legújabb felkérésének, hogy a BY ME Érték és Szépség elnevezésű rendezvényen mutassák be a BY ME őszi vadászkollekciójának egy-egy darabját. A teljes kollekció novemberben, az Erzsébet-bálon lesz látható

A ruhákat a budapesti New York kávéházban csodálhatta meg a közönség. A patinás épület ideális díszletet biztosított egy olyan korból, amelynek egyik legjelesebb nőalakja ihlette a ruhákat. Hrivnák Tünde vadászkollekcióját ugyanis Sisi, illetve az ő természet és magyarság iránti szeretete inspirálta. Az osztrák-magyar császárné ugyanis amellett, hogy sokra tartotta a magyar embereket és kultúrát, szívesen járta gyalogosan vagy lóháton a természetet.

Polyák Lilla mélyen dekoltált ruhában keltett feltűnést

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, a Madách Színház művészei fellépéseiken szívesen viselnek magyar motívumokkal díszített, egyedi tervezésű ruhákat. Hrivnák Tünde új, BY ME Matyó és BY ME Spicy névre keresztelt 2012. tavaszi-nyári kollekciójában is bőven találtak olyan darabokat, amelyeket nagy örömmel öltöttek magukra.

Természetes volt, hogy a tervezőnő kollekciójának bemutatóján nemcsak énektudásukkal, hanem a kifutón történő megjelenésükkel is megörvendeztetik a nézőket. A 36 éves színésznő és énekesnő kész modellként vonult végig a sorok között nőies alakját kihangsúlyozó estélyi ruhájában.

Nézd meg, a hazai sztárhölgyek közül kik öltötték még magukra Hrivnák Tünde gyönyörű kreációit!

Ezt is szeretjük