Pokorny Lia meglepő nyíltsággal mesélt magánéléről!
Félelmeit is megosztotta
Pokorny Lia kisfiáról, betegségéről és félelmeiről is beszélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pokorny Lia büszke fiára, aki Csányi Sándorral kötött, hat évig tartó házassága idején született. A színészpár már évekkel ezelőtt elvált, gyermekük időközben tudatos fiatalemberré érett.

Nyolcéves kora ellenére Misi nagyon környezettudatos, gyakorta ő figyelmezteti édesanyját is, hogy ne égesse a lámpákat feleslegesen, de akkor is rászól híres anyukájára, ha az bevásárlószatyor nélkül indulna útra.

Ölelgeti a fákat

A színésznő szerint fia generációja már több szempontból is szerencsés, Misi például olyan iskolába járhat, ahol természetes, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet.

- Másban rettenetesen lusta és szétszórt tud lenni, de ha elmegyünk a ligetbe csavarogni, akkor ölelgeti a fákat. Érzi, hogy ez egy élő dolog, amire ugyanúgy oda kell figyelni - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorában.

A Beugró sztárja fiával és édesanyjával virágokat is ültet a társasház kertjébe, valamint együtt takarítanak. A 40 éves sztárnak porallergiája van, így a szokottnál talán többször veszi elő a vegyszermentes tisztítószereket.

- Azután lettem ilyen érzékeny, miután felköltöztem Pestre. Úgy gondolom, hogy a légszennyezettség nagyban befolyásolta, hogy kialakult ez az asztmatikus dolog - véli.

Fél a kerékpártól

A környezettudatos életmódhoz hozzátartozik a séta is. Pokorny Lia inkább tömegközlekedéssel utazik, csak akkor használja az autót, ha nagybevásárlást tesz.

Azt viszont egyelőre nem tudja elképzelni, hogy két kerékre pattanjon. Bevallása szerint gyáva a biciklihez, nem mer ugyanis a városban azzal közlekedni.

A testi épsége különösen fontos a nemrégiben a Centrál Színházhoz szerződött színésznőnek, aki nyáron sem pihen: a Black comedy című darabbal a Keszthelyi Szabadtéri Játékokon is fellépnek augusztusban.

Ezt is szeretjük