A 2015-ös Playboy-gála sztárjai
Nézd meg, kik voltak a Playboy Man of the Year díjkiosztó legdögösebb sztárjai!

Dia

	Tóth Gabi	A szőke hajjal hódító énekesnő kiérdemelhette volna a Playboy-díjkiosztó legmerészebb sztárja címet. Zavarba ejtő dekoltázsára mindenkinek odatévedt a szeme legalább egyszer.

Tóth Gabi

A szőke hajjal hódító énekesnő kiérdemelhette volna a Playboy-díjkiosztó legmerészebb sztárja címet. Zavarba ejtő dekoltázsára mindenkinek odatévedt a szeme legalább egyszer.

Dia

 	Dobó Kata 	A gyönyörű színésznő a második alkalommal megrendezett Playboy Man of the Year Múzsa kategóriájának győztese lett. A díjat egy élénksárga Maison Marquise ruhában vette át.

Dobó Kata

A gyönyörű színésznő a második alkalommal megrendezett Playboy Man of the Year Múzsa kategóriájának győztese lett. A díjat egy élénksárga Maison Marquise ruhában vette át.

Dia

 	Kiss Ramóna 	A Barátok közt gyönyörű színésznője egy kifogástalan alakját kihangsúlyozó, de mindenféle túlzástól mentes, csillogó, fekete Léber Barbara estélyiben érkezett a gálára.

Kiss Ramóna

A Barátok közt gyönyörű színésznője egy kifogástalan alakját kihangsúlyozó, de mindenféle túlzástól mentes, csillogó, fekete Léber Barbara estélyiben érkezett a gálára.

Dia

 	Som-Balogh Edina 	A Barátok közt Kingája a nemrég elindított divatmárka, a Meringue Fashion saját maga által tervezett darabjában jelent meg. A bőr és csipke kombinációjából készült koktélruha remekül állt rajta.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt Kingája a nemrég elindított divatmárka, a Meringue Fashion saját maga által tervezett darabjában jelent meg. A bőr és csipke kombinációjából készült koktélruha remekül állt rajta.

Dia

 	Horányi Juli 	A tavalyi X-Faktorral ismertté vált énekesnő Gottlieb Réka különleges fekete ruhájában feltűnő jelenség volt, mintha egy élő műalkotás jött volna velünk szembe.

Horányi Juli

A tavalyi X-Faktorral ismertté vált énekesnő Gottlieb Réka különleges fekete ruhájában feltűnő jelenség volt, mintha egy élő műalkotás jött volna velünk szembe.

Dia

 	Nagy Alexa 	A Barátok közt színésznője egy földig érő, combközépig felsliccelt, zöld ruhában állt a fotósok elé, amelyet Mérő Péter tervezett.

Nagy Alexa

A Barátok közt színésznője egy földig érő, combközépig felsliccelt, zöld ruhában állt a fotósok elé, amelyet Mérő Péter tervezett.

Dia

 	Jakab-Péter Izabella és Spoon Marci 	Az X-Faktor énekesnője és a Spoon együttes Grósz Marcija a Playboy-gálára is együtt érkeztek. Az énekes elegáns öltönyt, Bella pedig egy dögös, piros koktélruhát viselt.

Jakab-Péter Izabella és Spoon Marci

Az X-Faktor énekesnője és a Spoon együttes Grósz Marcija a Playboy-gálára is együtt érkeztek. Az énekes elegáns öltönyt, Bella pedig egy dögös, piros koktélruhát viselt.

Dia

	Nagy Zsolt és párja	A színész párjával, a művészettörténész Katával érkezett a Playboy-díjkiosztóra.

Nagy Zsolt és párja

A színész párjával, a művészettörténész Katával érkezett a Playboy-díjkiosztóra.

Dia

	Buda Márton	A 2015-ös Playboy Man of the Year médiaszemélyisége Buda Marci, az MR2 - Petőfi Rádió műsorvezetője lett, olyan kollégákat maga mögé utasítva, mint Bochkor Gábor, Majka, Rákóczi Feri és Till Attila.

Buda Márton

A 2015-ös Playboy Man of the Year médiaszemélyisége Buda Marci, az MR2 - Petőfi Rádió műsorvezetője lett, olyan kollégákat maga mögé utasítva, mint Bochkor Gábor, Majka, Rákóczi Feri és Till Attila.

Dia


            	Nagy Ervin
            	A színész kategória győztese a sármos Nagy Ervin lett, akit a Terápia című sorozatból, számos filmből és színdarabból ismerhet a közönség.

Nagy Ervin

A színész kategória győztese a sármos Nagy Ervin lett, akit a Terápia című sorozatból, számos filmből és színdarabból ismerhet a közönség.

Ezt is szeretjük
Fotó: