Rubint Réka a Playboy-gálán átlátszó csipkében szexiskedett - Fotókon a díjazottak
Hatodik alkalommal osztottak ki díjakat tegnap este a Playboy Man of the Year-gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatodik alkalommal kereste hazánk legmeghatározóbb férfi szereplőit a Playboy magazin. A Playboy Man of the Year 2019 díjátadóján tegnap este hat kategóriában osztottak díjakat. A jelöltekkel olyan példaképeket kívántak bemutatni, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, és sikereikkel másokat is inspirálnak. Az olvasók szavazhattak Alkotók, Sportolók, Előadóművészek, Influencerek és Ikon kategóriában a kiemelkedő férfi jelöltekre, míg a Múzsa kategóriában a leginspirálóbb hölgyekre lehetett szavazni. (A jelöltek és a díjazottak teljes listáját cikkünk végén találod.)

A Múzsa kategóriában hazánk koronázatlan fitneszkirálynője, Rubint Réka, a fiatal színésznő, Rujder Vivien, a vadóc énekesnő, Tóth Gabi, a táncos Molnár Andi és a modell-műsorvezető Nagy Réka várta az olvasók voksait. A díjat végül Rubint Réka kapta, aki egyszerre volt dögös és elegáns. Míg a Story-gálára és a Just Clear Fitness Wellness Awardra visszafogott ruhában ment, a Playboy-gálán vonzotta a tekinteteket szexi dekoltázsával. 

rubint-reka-playboy-2019
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Az Alkotók között kapott helyet Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, Pataki Ádám cukrászmester, Törőcsik Dániel tetoválóművész, Deák Kristóf rendező és Merő Péter divattervező. A díjat Rácz Jenő, az RTL Klub A Konyhafőnök VIP című műsorának tavaly debütált zsűritagja vihette haza.  

racz-jeno
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A Sportolók között Baji Balázs atléta, Gulácsi Péter focista, Liu Shaolin Sándor gyorskorcsolyázó, Bácsi Péter birkózó és Tóth Tamás paralimpikon úszó indult a közönség szavazataiért, akik közül Liu Shaolin Sándor került ki győztesnek. Az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó nem tudott részt venni a rendezvényen, a díjat húga, Liu Léna vette át. 

Az Előadóművészek sem maradhatnak ki a sorból, a zenészek táborát Szakács Gergő, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Diaz és Járai Márk erősítette, mellettük Gömöri András Máté képviselte a színészeket. A győztes Freddie lett, aki gerincsérve miatt nem tudta személyesen átvenni az elismerést. 

lukacs-laszlo
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Az olvasók ismét igazi legendákra is szavazhattak, hiszen az Ikon kategóriában olyan sztárok szerepeltek, mint az énekes Horváth Charlie, a Tankcsapda frontembere, Lukács László, a reklámszakember, illetve nem mellesleg a ’90-es évek egyik legnépszerűbb együttesének rappere, Geszti Péter, a színész klasszis Csuja Imre és az újságíróból vállalkozóvá avanzsált Frei Tamás. A díjat az olvasók Lukács Lászlónak ítélték oda. 

A közösségi oldalak meghatározó szereplői, az Influencerek is várták a voksokat: köztük két youtuber, Abosi Barni és Csenki Patrik, alias Unfield, de szintén ebben a kategóriában indult az első helyezésért Winkler Róbert újságíró, Tóth Attila fitneszmodell és Kempf Zozó extrémsportoló. A díjnak Abosi Barni örülhetett. 

A 2019-es Playboy-gála csinos sztárjai

Hatodik alkalommal osztottak ki díjakat tegnap este a 2019-es Playboy Man of the Year-gálán. Az olvasók ezúttal is hat kategóriában adhatták le voksukat példaképeikre. Képgalériánkban megnézheted az est legcsinosabb női sztárjait. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük