Már másfél éve új párja van! Titokban vált el férjétől a magyar énekesnő
Pintácsi Viki már nem második férjével, hanem új párjával boldog.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintácsi Viki nem verte nagydobra, hogy házassága második férjével, Zoltánnal tavalyelőtt véget ért, a különválás mellett döntöttek. Szandi nővérének éppen elég gondja volt, érthető, hogy nem szeretett volna ezzel szerepelni a bulvárlapokban, hiszen 2012 februárjában árulta el, hogy kisfiánál leukémiát diagnosztizáltak. Idén januárban az RTL Klub reggeli műsorában már azt az örömhírt oszthatta meg a nézőkkel, hogy Viktort gyógyulttá nyilvánították.

Az énekesnőre időközben újra rátalált a szerelem is, másfél évvel ezelőtt megismert egy Iván nevű férfit, aki nem szakmabeli, de imádja a zenét. Kapcsolatukba hozott egy 13 éves kislányt, aki jól megvan a Pintácsi Viki első házasságából született 15 éves Ankával, a 12 és fél éves Viktorral és a második házasságából született hat és fél éves Zolnával.

A 43 éves sztármami Nővarázsoló Műhely című kezdeményezése révén sminkes és fodrász segítségével igyekszik a hozzá forduló nőknek visszaadni az önbizalmukat. Az eredményt profi fotósként ő maga örökíti meg. Talán nem véletlen, hogy a projekt Facebook-oldalán profilképként egy olyan felvétel látható, ami őt és új párját mutatja egy egészként.

"Mi 2014...
Egy újabb montázs...
Na, még mindig összepasszolunk?" - írta a képhez a szerelmes énekesnő.

20 év után válik férjétől a magyar sztár

Az idei évben több sztár is meglepett bennünket, amikor váratlanul bejelentették: tönkrement a házasságuk, elválnak. Közéjük tartozik Pártos Csilla, a Popkorong egykori műsorvezetője, táncos-koreográfus, a Chili jóga megalapítója. A 46 éves sztár 20 év házasság után elválik férjétől, Szűcs Csabától. Nézd meg, kik döntöttek még idén a különválás mellett!

Fotó: Facebook/Viki Pintácsi

Ezt is szeretjük