A csinos magyar híradós Brazíliában nyaral - Ilyen fotókon még nem láthattad
Péterfi Juditot, a STORY4 híradósát így még nem láttad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péterfi Judit, a STORY4 Hír24 című műsorának híradósa mezre cserélte a szigorú kiskosztümöt és párjával kiutazott Brazíliába, hogy kedvenc csapatainak szurkoljon.

- Én teljesen fanatikus vagyok, és levetkőzve a komoly bemondónő szerepét, egy megszállott szurkolóvá válok. Most Brazília egy igazi paradicsom. Már voltam itt kétszer, most harmadjára vagyok itt - mesélte ujjongva a csinos műsorvezető.

- Már általános iskolásként is imádtam a focit, mindig a televízió előtt ültem, amikor indult a világbajnokság. Négyévente ilyenkor próbálom minimalizálni a munkámat, csak hogy minél több meccset láthassak. Olyan helyen születtem, ahol történelme van a futballnak: Tatabányán sok híres focista játszott, és volt nálunk a Real Madrid is. Korábban Magyarországon találkoztam David Beckhammel, de Madridban is forgattam a Real Madrid sztárjaival, ami óriási élmény volt - árulta el.

- Nőket külföldön mindig lehet látni mérkőzéseken, itthon kevésbé. Egy szó, mint száz, ilyen világbajnokság, mint a mostani, egyhamar nem lesz, mert itt egyesül minden: tengerpart, napsütés, jó hangulat, fergeteges bulik, imádnivaló brazil emberek, vagyis itt nemcsak a foci és a sztárok tudása pazar, hanem a körítés is. Testközelből látni játék közben a világsztárokat pedig fantasztikus - áradozott.

Így néztek ki híradósaink kezdő tévésként

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nézett az öt legnépszerűbb magyar híradós kezdő tévésként!

Fotó: Facebook/Judit Péterfi

Ezt is szeretjük