A NOX énekesnője nagyon megváltozott - A műsorvezető sem ismerte fel reggel
Péter Szabó Szilvia drasztikusan megváltoztatta a frizuráját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy nő drasztikusan megváltoztatja a frizuráját, ott mindig van valami a háttérben - így véli ezt Berki Krisztián is, aki elámult Péter Szabó Szilvia új külsején. A FEM3 Caféban azt mondta, amikor megérkezett a motorjával a munkahelyére, észre sem vette, hogy az énekesnő is ott van, ugyanis nem ismerte fel. Berki szerint jól állt neki a hosszú haj, egyáltalán nem volt uncsi, ahogy azt a NOX egykori énekesnője gondolta. 

Péter Szabó Szilviának Várkonyi Andrea szerint is védjegye volt a hosszú haja, az új frizurával teljesen más karakter lett, de jól áll neki.   

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ébredő #peterszaboszilvia #szeretemeztaképet #happy #instamood #❤️

Péter Szabó Szilvia (@szilvia_peter_szabo) által megosztott bejegyzés,

- 25 évig volt hosszú hajam, az nagyon-nagyon hosszú idő. Nekem alapjában véve vékony szálú, lapulós hajam van. Most soknak tűnik, mert úgy lett vágva. Most nincsen semmilyen drasztikus változás az életemben, pusztán egészségügyi okai voltak: a rivaldafényben a mi hajunk sokat van tépve, vasalva, gyúrva, született egy kislányom is, szoptattam, a hormonális változások miatt marokszám hullik az ember haja - mesélte a 36 éves sztár, akinek 2008-ban egyébként volt már rövid haja, és viselt teli frufrut is. 

peter-szabo-szilvia
Fotó: FEM3 Café

- Ezt az új frizurát nagyon-nagyon szeretem. A fejem is megkönnyebbült. Amikor hazamentem a fodrásztól, felemeltem a kislányomat, aki elkezdte simogatni a fejemet, és azt mondta: anya haja gyönyörű. A páromnak is nagyon tetszett, pedig a hosszú hajat pártolja. Azt mondta, meg meri kockáztatni, ez most jobban tetszik neki, mint a másik - osztotta meg a nézőkkel Péter Szabó Szilvia, aki 2016 novemberében adott életet első gyermekének, Emmának. 

Ezt is szeretjük