Nem kapott rendesen levegőt! A magyar műsorvezető 8 hónapos terhesen rémült meg
Peller Mariann terhessége eddig nem zajlott zökkenőmentesen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Mariann szerint háromféle kismama létezik: aki remekül viseli a terhességet, nincsenek rosszullétei, akit sok minden miatt rosszullétek gyötörnek, és akinek ténylegesen szervi problémák nehezítik meg a várandósságát.

A műsorvezető a középső csoportba tartozik, árulta el az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Nem kapott rendesen levegőt

Peller Mariann terhessége nyolcadik hónapjában jár, a várandósság pedig nagyon megviselte, sokáig gyötörték rosszullétek, a nyári kánikula is próbára tette.

- Felhívtam az orvost, hogy nem kapok rendesen levegőt, és nincs-e esetleg embóliám. Mondta, hogy "Mariann, ne vicceljen velem, hogy lenne már!" - mesélte.

Már gyakorló anyuka, 2013 januárjában hozta világra első gyermekét, Kornélt, aki mellé hamarosan még egy kisfiú, Szilveszter érkezik. A két terhesség azonban össze sem hasonlítható: az első téli várandósság volt.

- Voltam egy belgyógyászati vizsgálaton, ami kötelező, ott mondták, hogy ha esetleg azt érezné, hogy nem kap levegőt, akkor hívja fel az orvosát. Mi történik éjszaka? Most én lehet, hogy nem kapok rendesen levegőt? - árulta el, miért rémült meg.

- Megfogadtam, hogy nem fogok idegeskedni ez alatt a várandósság alatt. Én úgy fogok ugrálni a réten - most már tényleg virágos ruhában, mert jó idő is lesz hozzá -, de nem. Azt gondolja az ember az első várandósság után, hogy a másodiknál már mindent tud. A frászt! Mindig jön valami, amire rá lehet parázni - mondta.

Fotó: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Facebook-kép: STORY4/Sajtóklub

Ezt is szeretjük