24 kilót fogyott a magyar műsorvezető! A szülés után 1 évvel top formában Peller Mariann

Peller Mariann pontosan egy év alatt fokozatosan lefogyott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Mariann pontosan egy évvel ezelőtt, 2013. január 14-én adott életet első gyermekének.

Alakját elnézve nem sokan gondolnák, hogy a műsorvezető a szülés óta eltelt időben 24 kilót adott le, hiszen top formában van.

24 kiló egy év alatt

Peller Mariann az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának mai vendégeként mesélt arról, hogy ő bizony nagyon sokat hízott várandóssága alatt. Mint mondta, szerinte még a bokája és a kislábujja is megvastagodott.

A STORY4 műsorvezetője 2013. január 14-én hozta világra kisfiát, Kornélt, 3700 grammal. Aki ma látja, talán elcsodálkozik azon, hogy egy év alatt 24 kilótól szabadult meg.

- Az első két hétben lement 14 kiló a semmitől, aztán vissza is jött. Az első 16 kiló felesleget négy hónap alatt adtam le, de nyilván idővel kezdtem csak el fogyókúrázni és mozogni. Nekem fokozatos terheléssel az utóbbi is kellett a fogyáshoz - mesélte a reggeli műsorban.

Előtte persze konzultált a gyerekorvossal és a saját orvosával, akik mindketten azt mondták, nyugodtan mozogjon.

- Amikor négy hónapos volt a baba, akkor kezdtem el nagyon lassan ismét mozogni. A fokozatosságot javaslom mindenkinek. Eleinte csak negyed órát töltöttem otthon a lépcsőzőgépen, de már ettől is lezuhantam a végén a gépről. Mostanra már aerobikozom heti ötször, és súlyzózom, mindezt dupla sportmelltartóval. Lépegetős aerobikkal kezdtem az elején, az időt is fokozatosan növeltem, így toltam ki végül egy órára - árulta el.

Diéta ésszerűen

A 30 éves tévés még mindig szoptat, igaz, csak reggel és este, emellett már diétázik is.

- Azt szokták mondani, hogy szoptatás alatt nem szabad diétázni. Idővel szerintem lehet, csak nagyon sokat kell inni, így közben meg lehet vonni a szénhidrátokat. Persze már nem kell annyi tejet adnom a babának, hogy tápláljam ezzel - mondta.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Peller Mariann azt mesélte, összesen 28 kilót hízott a terhessége alatt, amiből úgy érzi, még négy-hat kiló van még rajta, de ezt majd idővel leadja, ha már nem tud szoptatni. Addig is babakocsival kifejezetten meredek utcákat keres, hogy ezzel is eddzen.

Fotó: STORY4/Szabó Lilla, RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük