Peller Anna és Lukács Miklós álomesküvője
A Barátok közt színésznőjének kétségtelenül 2009. szeptember 12-e volt élete egyik legboldogabb napja.

Dia

 	Tündéri vendégek 	2009. szeptember 12-én a közel 200 fős lagzin rengeteg aprónép szaladgált, az esküvői képeken is felbukkan egy-két lurkó a háttérben. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Magyar sztárok esküvői fotói »

Tündéri vendégek

2009. szeptember 12-én a közel 200 fős lagzin rengeteg aprónép szaladgált, az esküvői képeken is felbukkan egy-két lurkó a háttérben.

Kapcsolódó képgaléria:
Magyar sztárok esküvői fotói »

Dia

 	A vőlegény 	Lukács Miklós hibátlan szabású öltönye és hófehér, magában mintás mellénye remekül passzolt Anna esküvői ruhájához.

A vőlegény

Lukács Miklós hibátlan szabású öltönye és hófehér, magában mintás mellénye remekül passzolt Anna esküvői ruhájához.

Dia

 	Fotózás 	Peller Annáék fotózáshoz készülődnek. A csodaszép uszály elrendezéséhez elkelt némi segítség.

Fotózás

Peller Annáék fotózáshoz készülődnek. A csodaszép uszály elrendezéséhez elkelt némi segítség.

Dia

 	A csokor 	A menyasszonyi csokor vidám, ízléses és romantikus volt - akárcsak Anna és Miklós esküvője.

A csokor

A menyasszonyi csokor vidám, ízléses és romantikus volt - akárcsak Anna és Miklós esküvője.

Dia

 	Az első csók 	Az első hivatalos csók az ünnepi köszöntő után.

Az első csók

Az első hivatalos csók az ünnepi köszöntő után.

Dia

 	Gratuláció 	Annának igazgatója, Kerényi Miklós Gábor is nagy szeretettel gratulált, és láthatóan őszintén örült boldogságának.

Gratuláció

Annának igazgatója, Kerényi Miklós Gábor is nagy szeretettel gratulált, és láthatóan őszintén örült boldogságának.

Dia

 	Kézfogás 	Az igazgató úr röviden és tömören fejezte ki véleményét az ifjú férjnek tökéletes választásáról.

Kézfogás

Az igazgató úr röviden és tömören fejezte ki véleményét az ifjú férjnek tökéletes választásáról.

Dia

 	A torta 	Hófehér marcipánnal bevont, ízléses, minimál díszítéssel készült a háromemeletes esküvői torta. A dupla csokis, meggyes szeletek nagy sikert arattak a vendégek körében.

A torta

Hófehér marcipánnal bevont, ízléses, minimál díszítéssel készült a háromemeletes esküvői torta. A dupla csokis, meggyes szeletek nagy sikert arattak a vendégek körében.

Dia

 	Koszorúslányok 	Az aprócska rokonok boldogan fotózkodtak az ifjú párral.

Koszorúslányok

Az aprócska rokonok boldogan fotózkodtak az ifjú párral.

Dia

 	Csonka András és Faragó András az esküvőn sem hazudtolta meg önmagát. A népszerű művészek a társaság középpontjaként vidáman ugratták egymást, és rengeteg mókás percet szereztek a vendégseregnek. Pici egy külön meglepetésprodukcióval is készült az ifjú pár tiszteletére, igazi bulihangulatot varázsolt legnagyobb slágerei eléneklésével.

Csonka András és Faragó András az esküvőn sem hazudtolta meg önmagát. A népszerű művészek a társaság középpontjaként vidáman ugratták egymást, és rengeteg mókás percet szereztek a vendégseregnek. Pici egy külön meglepetésprodukcióval is készült az ifjú pár tiszteletére, igazi bulihangulatot varázsolt legnagyobb slágerei eléneklésével.

Dia

 	Szinetár Dórával 	Szinetár Dóra férjével, Bereczki Zoltánnal érkezett a lakodalomba. Anna Bereczkivel a Jövőre, veled, itt! produkcióban kötött szoros barátságot.

Szinetár Dórával

Szinetár Dóra férjével, Bereczki Zoltánnal érkezett a lakodalomba. Anna Bereczkivel a Jövőre, veled, itt! produkcióban kötött szoros barátságot.

Dia

 	Az Operettszínház üdvöskéi 	A Vágó-lányok testhezálló, elegáns koktélruhában érkeztek a menyegzőre. Az Év Musical Színésze-díjat a tavalyi évben a baloldalon álló Vágó Bernadett érdemelte ki, többek között a Rómeó és Júliában Júlia szerepét alakítja. Zsuzsit az Abigél főszerepében, Vitay Georginaként láthatják a nézők.

Az Operettszínház üdvöskéi

A Vágó-lányok testhezálló, elegáns koktélruhában érkeztek a menyegzőre. Az Év Musical Színésze-díjat a tavalyi évben a baloldalon álló Vágó Bernadett érdemelte ki, többek között a Rómeó és Júliában Júlia szerepét alakítja. Zsuzsit az Abigél főszerepében, Vitay Georginaként láthatják a nézők.

Ezt is szeretjük
Szerző: Pákozdi Gabriella
Fotó: