Kiki elárulta, hogyan tért vissza a halál kapujából
Legyőzte a rákot
Patkó Béla elmesélte, hogyan sikerült megküzdenie a daganatos betegséggel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A halálos betegségek bizony sem a külföldi, sem pedig a hazai sztárokat nem kímélik, akik közül a szerencsések elmondhatják magukról, hogy akaraterejüknek és a kezeléseknek köszönhetően sikerült legyőzniük a daganatos kórok különféle fajtáit.

Érdekes módon a magyar hírességek az esetek többségében szinte teljesen titokban tartják betegségük tényét, de Patkó Béla, vagy ahogyan az egész ország ismeri, Kiki egyetlen pillanatra sem próbálta meg rejtegetni, amikor súlyos kór támadta meg szervezetét.

Sikerült meggyógyulnia

Alaposan megdöbbentette a rajongókat, amikor 2004-ben kiderült, hogy az Első Emelet 52 éves frontemberének gyomrában rosszindulatú daganatot találtak az orvosok. Kikit azonnal kemoterápiás kezelésnek vetették alá, és hosszú küzdelem árán sikerült meggyógyulnia.

Erről Szily Nórának mesélt először a Reflektor TV-ben évekkel azután, hogy tünetmentessé vált. Patkó Béla elmondta a népszerű műsorvezetőnek, hogy egyszerűen nem vett tudomást a rákról, és ugyanúgy élte tovább az életét, mintha nem betegedett volna meg.

Dolgozott és sportolt

Hogy ez mit is jelent pontosan? Kiki – akiről érdemes tudni, hogy nagy sportember hírében áll - elárulta, hogy eljárt jégkorongozni, focizni, de egyetlen rádiós műsora sem maradt el ez idő alatt. Azt sem titkolta el, hogy amikor végül kórházba kerül, az orvosok mindössze két hetet jósoltak neki. Ő azonban nem adta fel, kitartásának pedig meglett a gyümölcse, csodával határos módon meggyógyult.

A trükkje pedig nem volt más, mint hogy a kezelés alatt lefoglalta magát, még fát is vágott.

Elmondása szerint nagyon sokat segített neki a felesége is, akivel immáron több mint két évtizede él harmonikus és boldog házasságban.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük