Titokban ment férjhez! Pataki Ági fellebbentette a fátylat házasságáról
Pataki Ági két válás után végül Kovács Gábor oldalán találta meg a boldogságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági hazánk egyik első szupermodellje volt, aki később butikot nyitott, majd üzletasszony lett, az elmúlt években pedig főként producerként tevékenykedett.

A Hot! magazinnak adott interjújában többek között őszintén mesélt karrierje kezdetéről, magánéletéről és házasságairól is.

Nem tudták, hogy férjhez ment

A 60 éves hírességről kevesen tudják, hogy háromszor is férjhez ment, ám első két házassága válással végződött.

- Az első férjem az első szerelmem volt. Nem tudtak róla, mert akkoriban nem volt bulvár, nem nagyon foglalkoztak a lapok azzal, hogy ki kivel él, még csak azt sem tudták, hogy férjnél vagyok - kezdte vallomását.

- A második férjem, akivel tizennégy évig éltünk együtt, egy japán cég munkatársa volt - árulta el, majd jelenlegi férjéről, Kovács Gáborról mesélt, akivel immáron több mint 20 éve él boldog házasságban.

Nem azonnali fellángolás volt

Pataki Ági felidézte megismerkedésük történetét, amiről sokan úgy tudták, hogy eleinte kölcsönös ellenszenv volt közöttük, ám ezúttal tiszta vizet öntött a pohárba.

- Nem nevezném ellenszenvnek. Inkább arról volt szó, hogy mindkettőnket bosszantotta, hogy a másik nem érdeklődik iránta. Aztán egyszer csak Gábor elhívott valahová, és kiderült, csak kettesben vagyunk. Az érdektelenség átfordult érdeklődésbe - idézte fel emlékeit.

Hozzátette, néhány nap múlva már érezte, hogy ő számára az igazi, de először egyikük sem gondolt házasságra, amikor pedig összeházasodtak, nem kerítettek nagy feneket a dolognak, mindössze ketten voltak az anyakönyvvezetőnél.

- Gábor nagyon érdekes, szórakoztató ember, akinek az ellentmondó vonásai izgalmas egészet adnak. Nagyon hamar döntöttünk a gyerekről, én már a harmincas éveim végén jártam - mondta Pataki Ági.

Ezt is szeretjük