Az 51 éves magyar műsorvezetőnő 15 évvel fiatalabb ügyvédjébe szerelmes
Pártos Csilla már egy éve él boldog kapcsolatban ügyvéd párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pártos Csillát sokan a Magyar Televízióból ismerik, ugyanis éveken át ott dolgozott műsorvezetőként. Az 51 éves sztár 2015-ben vetett véget húsz éven át tartó házasságának, azóta viszont újból rátalált a szerelem. A kapcsolatáról a Story magazinnak mesélt.

Az ügyvédje a szerelme

A nála 15 évvel fiatalabb Dániellel az ötvenedik születésnapján ismerkedett össze 2017-ben. Nagyon megszerették egymást, nem okoz gondot nekik a nagy korkülönbség.

- Nem tervezek, tervezünk előre semmit. Minden úgy jó, ahogy van, ahogy lesz. Egyet biztosan tudok, nekem már ott van az otthonom, ahol Dani van. Az ő energiája betölti a teret. (...) Szerelmesek vagyunk, mint két kamasz, szeretjük egymást, mint két bölcs felnőtt, és felelősséget vállalunk egymásért, mint két öreg - nyilatkozta a lapnak Pártos Csilla.

Pártos Csilla és párja a december 2-i Story magazin címlapjának jobb felső sarkában láthatók.
Pártos Csilla és párja a december 2-i Story magazin címlapjának jobb felső sarkában láthatók.
Fotó: Facebook/Story

Dániel Pártos Csillának nemcsak a kedvese, hanem az ügyvédje is, ugyanis a Magyar Televízió egykori arca jelenleg perben áll ingatlanvagyon-megosztás miatt volt anyósával, Pécsi Ildikóval. A férfi szeretne ügyvédként segíteni a kedvesének, bevallása szerint nem tud nem gondoskodni róla. A 36 éves Dániel azt is elmondta, kortársai között sosem találkozott olyan melegszívű és zseniális nővel, mint amilyen a szerelme. Bevallotta azt is, hogy a kapcsolatukban volt egy háromhetes időszak, amikor rosszban voltak egymással.

- Nagy a szerelem köztünk, de megzavartak az elvárások, amelyeket kimondatlanul is sokaktól érzek. 36 éves vagyok, nincs családom, nincs gyerekem, jogos elvárás például a szüleim részéről, hogy unokát szeretnének. Csillával való kapcsolatomban azonban ezek nem prioritások - magyarázta a rövid ideig tartó különválásuk okát.

Végül újra egymásra találtak, ráadásul el sem tudnák jelenleg képzelni egymás nélkül az életüket.

Ezt is szeretjük