Pápai Joci egy szem lánya szép kamasz lett - Fotókon a ritkán látott Hanna
Pápai Joci lánya idén januárban lett 14 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pápai Joci, a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzője feleségével, Anitával két szép gyermeket nevel: Zalán fiuk még csak nyolcesztendős, míg Hanna lányuk már 14 éves.

Az énekes egy szem lányából nagyon szép kamasz lett, Hanna idén januárban ünnepelte 14. születésnapját. Pápai Joci a Story magazin egyik májusi számában mesélt a lányáról és fiáról.

- Nagyon visszafogott gyerekek, inkább befelé fordulók, nem rajonganak a szereplésért, nem szeretik, ha nézik őket, a rivaldafény nekik nem imponál - nyilatkozta.

Bár Hanna nem nagyon szeret szerepelni, olykor együtt fotózkodik ismert édesapjával, a felvételeket a büszke sztár fel is tölti Instagram-oldalára. Közös fotóikra mindig sok dicséret érkezik, az énekesnek rendszeresen megfogalmazzák rajongói, hogy mennyire szép és helyes lánya van. Képes összeállításunkban erről most te is meggyőződhetsz.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük