Emlékszel? Így néz ki most Pap Rita, a Kuckó Mackó énekesnője
Pap Rita nemrégiben az RTL Klub Fél kettő című műsorában mesélt arról, hogyan él mostanában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyolcvanas években Pap Rita és Bodnár Attila kétségtelenül a fénykorukat élték, ám az utóbbi években alig lehet hallani a népszerű zenészházaspárról.

Nos, mint kiderült, nem véletlenül! A Kuckó Mackó és a Csovi, csovi Jasper című felejthetetlen slágerek előadója családjával együtt Burgenlandba költözött 2004-ben, és azóta is ott laknak.

Ausztriában élnek

A popénekesnő nemrégiben az RTL Klub Fél Kettő című műsorában mesélt egyebek közt arról, miért tartották szükségesnek a külföldre hurcolkodást.

Mint Pap Rita bevallotta, nem azért költöztek el, mert egy idő után itthon mellőzöttnek számítottak, hanem elsősorban a gyermekeik érdekében választották ezt az utat.

Mindenképpen azt szerették volna ugyanis, hogy Fanni és Krisztián ne csupán a tankönyvekből sajátítson el egy idegen nyelvet, hanem annak természetes közegében, így nyilvánvaló választásnak tűnt Ausztria.

Fanni is énekesnő lesz

Az azóta már 15 éves nagylánnyá cseperedett Fanni elmondta, eleinte nehéz volt beilleszkednie, mivel nem tudott németül, de két év után már barátokra is szert tett.

Sőt, híres szülei példáján felbuzdulva ő is szeretne majd énekesnőként dolgozni, ennek érdekében már beiratkozott egy musicaliskolába. Természetesen édesanyja igyekszik tanácsaival segíteni őt, hiszen nagyon is jól ismeri a showbiznisz csínját-bínját.

Rita egyébként azt is elmesélte, nem távolodott el Magyarországtól, továbbra is rendszeresen járnak ide fellépni párjával, Bodnár Attilával. Ugyanakkor Ausztriában sem ismeretlenek a gyerekek előtt - ők ugyan Rita Pop néven ismerik, de ugyanúgy ropják az ismert slágerekre, mint magyar társaik.

Fotók: paprita.net, rtl klub

Ezt is szeretjük