Felettük is eljárt az idő! Így néz ki ma Pap Rita és Bodnár Attila
Pap Rita és Bodnár Attila Ausztriában élnek két gyerekükkel, lányuk énekesnőnek készül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára mindenki emlékszik még a kilencvenes évek két mosolygó sztárjára, Pap Ritára és férjére, Bodnár Attilára.

Sikeres előadók voltak külön-külön is, majd miután összeházasodtak, még nagyobb zenei karriert futottak be. Az énekesnő és az egykoron a Hungáriában zenélő férje érzelmes popdalaikkal, majd jellegzetes gyermekműsoraikkal arattak sikereket.

Elköltöztek Magyarországról

Kevesen tudják azonban, hogy immár nyolc éve Ausztriában él a négytagú Bodnár család.

Két kamaszgyerekük van, Krisztián és Fanni, aki szintén a zenére tette fel az életét.

A 17 éves Fanni minden álma az, hogy popsztár legyen, már saját videoklipjei is van, melyben bátyja is szerepet kapott.

- Büszke vagyok a szüleimre, és ha azt mondják, olyan vagyok, mint ők, az nekem nem bántás vagy átok. Ha ők nem ilyenek lennének, nekem sem lenne tehetségem - mondta el a TV2 Aktív című műsorának az ifjú énekesnő.

Bodnár Fanni egy osztrák musicaliskolában képezi a hangját, valamint angol nyelven énekel. A stílusirány egyáltalán nem olyan, mint amit a szüleik képviseltek egykoron, de a lányra saját bevallása szerint inspirálóan hat a Pap-Bodnár-munkásság.

Nem engedi messzire

A büszke apuka - mivel évtizedei voltak kiismerni a popszakmát - szigorú producerként áll lánya mellett.

- Próbálok segíteni, de ezzel nem mindig találok be. Nem tudod, mi mire használhat, de ettől függetlenül én nem szeretném őt messzire engedni - mosolygott Bodnár Attila.

A 19 éves Krisztián azonban másképp képzeli el a jövőjét. Három-négy órákat teker naponta az álmai beteljesüléséért, ugyanis országúti kerékpáros szeretne lenni.

De nemcsak ő, hanem édesanyja is aktívan sportol. Pár éve ugyanis a fejébe vette, hogy a magyarországi fellépések mellett tüzes hangulatú zumba órákat tart majd az osztrákoknál.

Rubint Rékának nincs mitől félnie, nincs veszélyben a pozíciója, Pap Rita ugyanis megelégszik a heti négyszer másfél órával. A sikerre itt sem lehet panasz, sokan keresik fel a táncosaerobik-órákat.

Fotó: TV2/Aktív

Ezt is szeretjük