Még mindig tagadják kapcsolatukat? Újabb közös fotó a két magyar sztárról
Éder Krisztián, vagyis SP újabb fotón szerepel Palvin Barbival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb közös fotó készült Éder Krisztiánról és Palvin Barbiról - a dolog nem meglepő, hisz jelenleg mindketten New Yorkban tartózkodnak.

SP a Nagy Almában
Egy fotó a Facebook-oldaláról
A Balaton Soundon
New Yorkban is lefényképezte Palvin Barbit

A két magyar sztárt már június végén összeboronálták, az azóta posztolt közös képek pedig még több pletykára adnak okot. 

Még mindig tagadják kapcsolatukat?

Palvin Barbara áprilisban szakított barátjával - ezt a Twitter-oldalán tette közzé. Nemrég azt nyilatkozta, már szabad a szíve, keresi az igazit.

Miután június végén SP az Instagram-oldalán egy fekete-fehér fotót tett közzé, amelyen a gyönyörű magyar modell társaságában látható egy szórakozóhelyen, a rajongók máris összeboronálták Éder Krisztiánt és Palvin Barbit.

A bulvárlapok megkeresésére a 24 éves zenész-énekes szűkszavúan csak annyit mondott: már négy éve ismerik egymást, jóban vannak, szoktak együtt bulizni.

Ezek után már nem lepődött meg senki, amikor a VOLT Fesztiválon és a Balaton Soundon is együtt bandáztak - közös fotó is készült róluk.

A 19 éves modell egyébként idén leérettségizett, és New Yorkba tette át székhelyét, ugyanakkor gyakran hazalátogat. Jelenleg azonban a Nagy Almában tölti idejét, csakúgy, mint SP, aki New York-i kalandozásairól fotókkal illusztrált blogot is vezet.

Mindketten New Yorkban vannak

Ezekből jól látható, hogy a magyar szépség társaságát a tengerentúlon sem kell nélkülöznie.

- A napom vége elég kellemesen telt. A legnagyobb NY-i studióban, a PIER 59-ben találtam meg a nyugalmat. Palvin Barbival és Stellával mentem találkozni. A kanapén ülve kortyolgattam a Stella Artois-t és csodáltam a mellettem ülő Adriana Limát vagy flesseltem a bárpultnál pihenő Greg Kadelt, vagy éppen Guido-t. Váó. Hirtelen belecsöppentem a sűrűjébe - olvasható Éder Krisztián blogbejegyzésében.

Fotó: Facebook/Éder Krisztián SP, Éder Krisztián blogja

Ezt is szeretjük