Palvin Barbi mellvillantással tarol: aranyszínű ruhája nem sokat takar
Palvin Barbi és szerelme szexi címlapfotója megrengette az Instagramot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbi nagy utat járt be, mióta 13 évesen az utcán sétálva felfedezte ügynöke 2006-ban. Az egyik legsikeresebb modellek között emlegetik a nevét, illusztris magazinokban pózol, és világhírű divatmárkáknak áll modellt. Az évek során rengeteget változott, gyönyörű tinédzserből dögös, felnőtt nő lett.

A Victoria’s Secret 2012-ben válogatta be először a show-jába, falatnyi darabjaikban számtalanszor megmutatta nőies idomait, és a Sports Illustrated magazin fotózásain is rendkívül szexi képek készültek róla. Legfrissebb címlapfotóit sem nevezhetjük szégyellősnek, ahol szerelme, Dylan Sprouse oldalán látható.

Palvin Barbi a Numéro magazin címlapján

A holland Numéro nevű lap kapta le őket októberi kiadványukba: míg az egykori gyereksztár szerelmes hősként pózolt kedvese mellett, addig a barna szépség szexistennő képében tündökölt. Aranyszínű ruhája nem sokat takart belőle, a tetőtől talpig kövekkel díszített, köldökig kivágott kreáció tökéletesen adta ki az alakját.

Az Instagramon is taroltak a felvételek: a poszt pár nap alatt több mint egymillió lájkot kapott. Követőinek a szerelmespár láttán leesett az álla, sokan egyetértettek abban, hogy ők az egyik legösszeillőbb páros.

„Ha ti valaha szakítotok, akkor nem hiszek többé a szerelemben” - írta az egyik kommentelő.

palvin-barbi-2
Fotó: Instagram/Palvin Barbara

A szerelmesek egy partin találkoztak, ahol azonnal megtetszettek egymásnak, ám kapcsolatuk mégsem indult könnyedén. A buli után azonnal bekövették a másikat a közösségi médiában, sőt Sprouse még a telefonszámát is megírta kiszemeltjének, de fél évig hiába várt, nem kapott rá választ tőle. Palvin Barbi akkor épp nem volt jó passzban, ezért várt azzal, hogy nyisson a fiú felé, végül viszonozta az üzenetét, és azóta nem is lehetnének boldogabbak együtt.

Palvin Barbara az Oscar-gálán

Palvin Barbara 2020-ban is megjelent a 92. Oscar-gála A-listás sztárokat felvonultató afterpartiján. A 26. alkalommal megrendezett Vanity Fair Oscar Partyt a Wallis Annenberg Centerben tartották. 

Ezt is szeretjük