Palvin Barbi New York-i luxuslakásba költözött színész szerelmével - Fotó
Palvin Barbi és Dylan Sprouse gyönyörű helyen költöztek össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara 2018 nyarán kezdett el közös fotókat posztolgatni Dylan Sprouse-zal. A 26 éves, jóképű fiatalember gyerekszínészként kezdte a Disney csatornán - például a Zack és Cody élete című sorozatban, ikertesójával, Cole Sprouse-zal együtt, aki amúgy a Jóbarátokban is szerepelt párszor Ross kisfiaként. A Sziget Fesztiválon is együtt buliztak. 

Palvin Barbi tavaly ősszel a Vouge orosz kiadásának vallotta be, hogy nagyon szerelmes. 

- Hat évig szingli voltam, de ez kifizetődött, mert most úgy érzem, hogy megtaláltam a tökéletes férfit - mondta a lapnak. 

Nemcsak a 25 éves modell fülig szerelmes, hanem az amerikai színész is: amikor párja a Victoria's Secret fehérnemű-bemutatóján vonult végig a kifutón, le sem vette róla a szemét, áhítattal csodálta. Magyarországon karácsonyoztak, a szilvesztert és az új évet is hazánkban ünnepelték - még lóversenyre is ellátogattak.

A szerelmesek a vörös szőnyegen sem leplezik érzelmeiket, és 2019 januárjában arra is elérkezettnek látták az időt, hogy összeköltözzenek.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Two worms officially in the big apple 🍎🐛

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Mindketten kiposztolták az Instagram-oldalukra, hogy beköltöztek egy New York-i lakásba. Palvin Barbi azt írta, "két kukac hivatalosan is a nagy almában van", Dylan Sprouse pedig azt, hogy négy ideg-összeroppanás után beköltöztek. A pazar háttér alapján Amerika keleti partjának egy luxuslakásában kezdik meg közös életüket. 

Ezt is szeretjük