Rájár a rúd! Balesetet szenvedett a csinos magyar műsorvezető
Egy héttel lánya elütése után Palotás Petra is balesetet szenvedett Hamburgban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palotás Petra számára peches pillanatokat tartogatott az augusztus. Az RTL Klub egykori műsorvezetője jelenleg Németországban él családjával, ahol ebben a hónapban már a második balesetet éli át kislányával.

Mint ismert, négy és fél éves kislányát, Borát alig egy hete elgázolta egy figyelmetlen kerékpáros. A kislánynak szerencsére nem esett komoly baja, ám az arca és a teste tele lett zúzódásokkal és sebekkel.

Elátkozott augusztus

Ahogy az egykori műsorvezető fogalmaz, elátkozott számukra az augusztus, ugyanis most ő maga ütött el egy kerékpárost, bár nem a lányát felborító nénit, és nem is volt szándékos.

- Pontosabban a biciklis ütött el minket, amikor egy Hamburgba bevezető főúton, délutáni csúcsforgalomban úgy döntött, hogy keresztbe hajt át a négysávos úton... Iszonyú érzés volt az a néhány másodperc, amíg kiderült, hogy csak könnyebb sérülése van - írta a Facebookon.

Az írónőként is sikeres Palotás elmondta, az autójukon van bőven törés, ám a biciklis azonnal elismerte a hibáját, és remélhetőleg a biztosítása is fedezni fogja a kárt.

Retteg a kerékpárosoktól

A kislánya viszont a múlt heti balesete óta retteg a kerékpárosoktól, a mostani eset pedig csak tovább mélyítette benne ezt a félelmet, hangosan zokogott a baleset után, hiába nyugtatgatta édesanyja.

Az egykori műsorvezető szerint nem lesz egyszerű rendbe tenni ezeket az eseményeket Bora agyában, és reméli, újabb csapás már nem vár rájuk.

Fotók: Facebook

Ezt is szeretjük