Fogyókúrára fogta kedvese a TV2 pocakos sztárját
Pachmann Péter kicsit eleresztette magát, de az új szerelemmel új elhatározások is születtek életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű időszakot tudhat a háta mögött Pachmann Péter, a TV2 népszerű híradósa.

 

Mint ismeretes, a 39 éves műsorvezető és édesapa - fia, Balázs ötéves - hét év házasság után, januárban elköltözött második feleségétől, Ambrus Marcsitól. Majd hamarosan az is kiderült, beköszöntött életébe a szerelem kolléganője, Hajdú Petra személyében.

Új életet kezdett

Bár eleinte voltak kétkedő hangok a kapcsolatukat illetően, mára lenyugodtak a kedélyek, hiszen a tévés jobb formában van, mint valaha. Az utóbbi időben készült fényképeken jól látható, Pachmann néhány pluszkilót magára szedett, a jóízű és gyakran meglehetősen késői órán kivitelezett vacsoráknak köszönhetően.

Ám ahogy a Hot magazinnak elárulta, kedvese egészséges életmódja őt sem hagyta hidegen, így aztán látványos szemléletváltás következett be az életében, diétával és rendszeres testmozgással fűszerezve.

Odafigyel magára

Mint mesélte, a kemény diétától eleinte piszkosul szenvedett, de aztán rájött, hogy az evés nála nem egyszerű táplálékbevitel volt, hanem szinte függőség, így tulajdonképpen ezzel kellett megküzdenie. Ami úgy tűnik, sikerült neki, hiszen a fogyókúra kezdete óta már hat kilót sikerült ledobnia!

És hogy még eredményesebb legyen a diéta, a sportolásba is belevágott: télen a síelést próbálta ki, mostanában pedig együtt járnak squasholni.

A váltás azt is eredményezte, hogy a korábbi póló-farmer összeállítás helyett egyre többször jelenik meg sportos-elegánsan, és szívesen hordja a Petrától kapott ingeket. Hiába, a szerelem tényleg csodákra képes!

Ezt is szeretjük