Nagyon cuki Oszter Alexandra kisfia - Ilyen sokat nőtt a hétéves Axelo
Oszter Alexandra kisfia igazán tündéri.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandra 2010 júliusában adott életet fiának, aki az ír hagyományok szellemében négy nevet kapott szüleitől, ezért úgy hívják, hogy Axelo Hunor Konstantin Larsen. A kisfiú édesapja egy dán-ír származású fotóriporter, aki jelenleg Új-Zélandon él, de a 37 éves színésznő elmondása szerint kéthavonta meglátogatja fiukat, aki már jól beszél angolul, ezért jól megértik egymást.

Oszter Alexandra illusztrátorként is bizonyította tehetségét, novemberben ugyanis az ő gyönyörű rajzaival jelent meg Kepes Ágnes Sün Peti újabb kalandjai című mesekönyve. Oszter Sándor lánya egyébként 2016 nyarán költözött vidékre bokszoló párjával, Popovics Tamással, ahol remekül érzik magukat.

- Jól tettem, hogy Székesfehérvárra költöztem, nagyon jól érezzük itt magunkat, élvezem az új életemet. Ugyan nem esett szét a család, de a régi összejövetelek csak addig működtek, amíg nem volt párom. A szüleim maguknak való művészemberek, jól elvannak kettesben, ritkán találkozunk - nyilatkozta idén januárban a Best magazinnak.

- Annak örülök, hogy a kisfiam az Új-Zélandon élő édesapjával a távolság ellenére tartja a kapcsolatot. Kéthavonta jön, meglátogatja Axelót, aki, bár még csak hatéves, remekül beszél angolul is. Amikor rájuk nézek, arra gondolok, hogy egy nap szeretnék kistestvért a fiamnak - árulta Oszter Alexandra.

Képes összeállításunkban megnézheted a kis Axelo Hunor Konstantin Larsen fotóit, aki igazán tündéri sráccá cseperedett.

Ezt is szeretjük