Ez a fiatal színésznő ütheti ki Kiss Ramónát, a Barátok közt sztárját
A színésznők közül Osvárt Andrea a legesélyesebb a Glamour Women of the Year díjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Osvárt Andrea immár második alkalommal került a Glamour Women of the Year  legjobb színésznő kategóriájának jelöltjei közé, így jó eséllyel ütheti ki Kiss Ramónát, a Barátok közt sztárját is.

A 33 éves tehetség évek óta Olaszországban él, de otthonának máig Tamásit tekinti. Róma után New Yorkban és Los Angelesben is tanult színészetet, és olyan világsztárok oldalán bizonyított már, mint Robert Redford és Brad Pitt, de szerepelt a Luc Beson nevével fémjelzett Transformers című sorozatban is. Számos szakmai díjjal elismerték, többek között az olasz Arany Glóbuszt is magának tudhatja.

- A sikerhez elhatározás, céltudatosság kell, de leginkább kitartás. Az első lépés mindig nehéz, de hinni kell benne, hogy sikerülni fog. Sikereimet a kitartásomnak és a tisztességemnek, a munkamorálomnak köszönhetem - árulta el.

Nézd meg, Osvárt Andrea mellett kik azok a színésznők, akiket jelöltek idén az olvasók a Glamour Women of the Yearre!

Kerekes Vica merész fotókhoz állt modellt 

Kerekes Vica szlovákiai magyar színésznőről a 2013-as cseh Pirelli-naptárhoz készültek ízléses, erotikus felvételek. A 31 éves, vörös hajú, nőies idomokkal megáldott szépség a filmjeiben sem szégyenlősködik. Színészi képességei nem merülnek ki a vetkőzésben, tehetségét a 41. Magyar Filmszemlén a legjobb női alakítás díjával ismerték el.

Ezt is szeretjük