Megtalálta az igazit? Orosz Barbara kendőzetlenül mesélt szerelméről
Orosz Barbara mintegy hét hónapja él boldog párkapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márciusban árulta el Orosz Barbara, hogy életébe beköszöntött a szerelem, ám új kedvesének kilétét nem volt hajlandó felfedni, mindössze annyit árult el, hogy párja egy 41 éves ügyvéd, akivel két évvel ezelőtt ismerkedett meg az Operabálon.

A gyönyörű műsorvezetőnő a napokban a Tabu TV riporterének adott egy kendőzetlen interjút, amiben örömmel újságolta el párkapcsolatának legújabb fejleményeit.

Életében nem volt még ilyen szerelmes

A vörös bombázó azzal kezdte őszinte vallomását, hogy mostanság se nem hall, se nem lát, mert életében nem volt még ilyen szerelmes, éppen ezért azt sem veszi észre, hogy ki milyen pasi körülötte.

- Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, majdnem hét hónaposak vagyunk, még nem élünk együtt, de már akár - fogalmazott sejtelmesen Orosz Barbara.

A Talpig nő csinos házigazdája azt sem titkolta el, hogy szerelme minden nap szolgál valami meglepetéssel. Imádja például virágokkal meglepni barátnőjét, sőt, annyira figyelmes, hogy gyakran ágyba viszi neki a reggelit.

Bízik benne, hogy megtalálta élete párját

Orosz Barbara apró kis titkokat is megosztott a riporterrel, saját bevallása szerint például annyira megbízik párja kiváló ízlésében, hogy újabban még ruhát vásárolni is magával viszi kedvesét.

A rövid beszélgetés során természetesen szóba került a féltékenység is, ami kapcsán a TV2 sztárja elmondta, hogy ő maga nem az a féltékeny típus, rá viszont folyamatosan féltékenykedtek korábbi kedvesei.

- Én nagyon bízom benne, hogy megtaláltam életem párját, és ő is így van ezzel - nyilatkozta Orosz Barbara, de azt azért hozzátette, hogy habár mindketten komolyan gondolják, korai lenne még a házasságról beszélni.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük