Orosz Barbi még a mínuszokban is képes combot villantani - Ilyen dögös volt a műsorvezető

A műsorvezető műsorának forgatása miatt villantott kicsit a nagy hidegben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Orosz Barbi sosem riadt vissza az extravagáns szettektől, emellett csodás alakját is bátran megmutatja, ha kell. Úgy tűnik, hogy a csinos műsorvezető még a február végi mínuszokban is bevállalja, hogy combot villantson, persze, mindezt csak egy forgatás kedvéért tette.

Barbi és a stábja az utcán vett fel pár jelenetet a TV2-n futó műsorának új epizódjához, egy képet pedig meg is osztott Instagram-oldalán. Látszólag nincs melege, a kép alá odaírta, hogy szolidaritásból neki is meg kell fagynia. Orosz Barbin kívül számos hazai híresség posztolt a hideg időjárásról. Látszólag senki nem bírja elviselni a mínusz fokokat, de remélhetőleg nem kell sokat várni, hogy újra szép idő legyen, de addig is, ki kell tartani mindenkinek. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan viselik Orosz Barbin kívül más hazai sztárok a hideget.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük