Rossz ötlet beszólni Ördög Nórának! Sebestyén Balázs megkapta érte a magáét
Ördög Nóra így reagált volt kollégája beszólására.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a nézők, de hétfőn Sebestyén Balázs is kritizálta egykori kolléganője, Ördög Nóra külsejét sőt, meg is sértette beszólásával a Rising Star műsorvezetőnőjét.

A 33 éves tévés kezdetben nem kívánt reagálni a csípős megjegyzésre, ma hajnalban mégis megírta blogjában a véleményét.

Rossz ötlet beszólni Ördög Nórának

Sebestyén Balázs a hétfői Morning Show-ban Ördög Nóra ruháit is frizuráját kritizálta. Azt mondta, Nóri jó csaj volt, nem érti, a TV2 tehetségkutatójában miért nem találnak neki jobb öltözetet és hajviseletet, majd egy sértéssel is megspékelte a kritikát.

"Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük" - mondta.

Ördög Nóra eleinte nem kívánt a sértésre reagálni, csak férje szól vissza a Class FM műsorvezetőjének a Facebook-oldalán.

"Hm. Kevés tisztelet, nagy arc. De őt már csak így szeretjük..." - írta Nánási Pál minden kétséget kizáróan Sebestyén beszólására.

Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője mindössze azt nyilatkozta: a beszólás alapján vasárnap este Sebestyén Balázs is a TV2-t választotta, ennek örülnek, a véleményformáláshoz pedig mindenkinek joga van - az, hogy ezt a rádiós és tévés műsorvezető milyen formában és stílusban közli, őt minősíti.

Ördög Nóra a blogjában válaszolt

Végül aztán Ördög Nórából is kikívánkozott a véleménye Sebestyén Balázs és a közösségi oldalakon kommentelők kritikái után, mert hajnali fél egykor az Angyalműhely blogjában jelentette meg gondolatait.

Mint írta, őt is megérintik a kritikák, de csak akkor vannak rá hatással, ha számára mérvadó helyről érkeznek. Sebestyén Balázzsal dolgozott együtt, ismerik egymást, szerinte jól kijöttek, és sajnálja, ha a volt kollégájának ez a véleménye róla. Elismerte, nagy hangja van, ha lelkesíti valami, nehezen fogja vissza magát.

Tudja, nagyítóval figyelik minden lépését, így az sem lepi meg, ha a külsejét is hol dicsérik, hol kritizálják.

"Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTL-nél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Remélem..." - olvasható a blogjában.

Azt is elárulta, nem bánta meg a csatornaváltást, szereti a Rising Star csapatát, amelyben szívvel-lélekkel dolgozik mindenki - biztos benne, hogy előbb-utóbb ez is átjön a falon.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük