A reggeli műsorban fakadt ki Ördög Nóra! Elege lett az őt ért kritikákból
A részletek
Ördög Nóra a Mokka ma reggeli adásban reagált a kritikákra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az, hogy Ördög Nóra milyen ruhát, frizurát, sminket vagy éppen mennyire magas sarkú cipőt visel egy-egy műsorban, mindig sok embert érdekel, akiknek egy része persze nem rejti véka alá a véleményét.

A TV2 műsorvezetőjeként a Rising Starban debütáló tévést az elmúlt hetekben is számos negatív vélemény érte.

Elege lett az őt ért kritikákból

A november 9-i műsor után olyan címmel is megjelent egy cikk, hogy "Miért haragszik Ördög Nórára a TV2 stylistja?".

Ördög Nóra a Mokka péntek reggeli adásában reagált a  kritikákra, ahová az őt öltöztető Holdampf Lindával érkezett.

Hangsúlyozta, egy ilyen nagyszabású produkciónál sok szempontot kell figyelembe venniük, amikor az öltözetét kiválasztják: az első vagy az ötödik adásról van-e szó, vagy a döntőről, ahova a legszebb kreáció illik, kell, hogy legyen íve, az ünnepnapokat is figyelembe kell venniük, valamint azt is, hogy a show többi szereplője hogyan öltözik majd fel.

Meg kell jegyeznünk, hogy azért sincs könnyű dolga a stylistnak, mert Ördög Nóra augusztus elején adott életet második gyermekének, és bár remek formában van, jelenleg még nem húzna fel túl szűk ruhákat.

A magas sarkú cipői miatt is kapott kritikákat, pláne, hogy a nála jóval alacsonyabb Majkával vezeti a Rising Start.

Majkával az első élő adásban
A Rising Star második élő adásában

- Ha az embert a magassága miatt piszkálják - legyek az én, aki magasabb vagyok, mint a műsorvezetőtársam, vagy a műsorvezetőtársam, aki alacsonyabb nálam -, az egy gonosz dolog! De tényleg! Erről nem tehetünk! Nyilván szánt szándékkal nem hordok platform, gigantikus sarkú cipőket, de könyörgöm, ha egy ruhához egyébként az áll jól, és én szeretnék csinosan részt venni egy műsorban, akkor azért, mert én ekkorára nőttem, és nem tudok kivágatni a lábszáramból, azért ne kelljen már csak direkt emiatt lapos sarkú cipőben lenni. Lesz olyan is majd egyébként. Ez egy adottságom, amivel nem tudok mit kezdeni - bukott ki a 33 éves sztárból.

Fotó: Facebook/Mokka, TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük