Látványosan domborodik Ördög Nóra pocakja! Terhes a csinos műsorvezető?

Fotókon Ördög Nóra gyanúsan gömbölyödő pocakja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyanúsan domborodott Ördög Nóra pocakja az X-Faktor harmadik élő show-jában. A műsorvezető egy testhezálló, fekete Dolce & Gabbana ruhát viselt szombat este, amelyben igencsak feltűnő volt, hogy nemcsak a hasa nőtt meg, de a csípője is kikerekedett.

A 31 éves sztár már négy éve együtt van férjével, a fotós Nánási Pállal, akivel 2010-ben házasodtak össze, így már jó ideje találgatják a rajongók, mikor néznek gyermekáldás elé.

Korábban azt nyilatkozta, csak kettejükre tartozik, mikor érkezik meg a baba, azért erről még a tervezés szintjén sem szeretne beszélni, az azonban biztos, hogy nem a karriertől teszi függővé.

Nézd meg az Ördög Nóráról készült legfrissebb fotókat! Szerinted is a babapocakja gömbölyödik?

Volt mit nézni Ördög Nóra szoknyáján

Bár a szoknyák rövidülése általában a tavasz beköszöntével figyelhető meg még a magyar női műsorvezetőknél is, Ördög Nóra nem alkalmazkodott ehhez a megfigyeléshez. A hideg októberi időben is egy extra rövid farmerszoknyácskában érkezett az X-Faktor 2012 döntőseit bemutató tegnapi sajtótájékoztatóra, melynek a Corvin Plaza adott otthont.

Ez volt egyébként az első alkalom, amikor az élő show-ba bejutott énekesek és énekesnők megjelentek a nagy nyilvánosság előtt. Ki is tettek magukért. Nézd meg magad, miben voltak!

Ezt is szeretjük