Ördög Nóra először jelent meg nyilvános eseményen! Így néz ki a szülés után
Fotók!
Ördög Nóra a szülés óta először jelent meg nyilvános eseményen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra, miután május elején világra hozta kislányát, Micit, először jelent meg sajtónyilvános eseményen. Az RTL Klub jelenleg kismama műsorvezetője egy nagyszabású, természetvédelmi kampány rendezvényén állt a nagy nyilvánosság elé. A friss fotók alapján bárki megállapíthatja, hogy négy hónappal a szülés után máris szenzációsan néz ki, pedig, mint mondta, nem fogyókúrázik, sportolásra pedig nincs ideje.

- Nagyon odafigyelek arra, hogy mit és hogyan eszem, de nem azért, hogy én hogyan nézzek ki, hanem hogy megfelelően tudjam táplálni a gyereket. Ez sem arról szól, hogy én minél hamarabb visszanyerjem az alakomat. Nyilván ez genetika, meg mázli, nem alvás meg sok pörgés - árulta el a 31 éves tévés a Fókuszban.

Végre egy sztár, aki nem kezdett őrült fogyókúrába a szülés után, inkább az anyaság pillanatait élvezi. Nézd meg, mégis milyen remekül fest!

10+1 ruha az X-Faktorból

Ördög Nóra 2012-ben nem a frizuráival vagy tündöklő ruháival keltette a legnagyobb feltűnést az X-Faktorban, hanem egyre domborodó babapocakjával. Nézd végig összeállításunkban azt a 10+1 ruhát, melyeket az élő show-ban és a döntőben viselt!

Ezt is szeretjük