Ördög Nóra újra levetkőzne a Playboynak?
Íme, az igazság
A műsorvezetőt igen csábító ajánlattal kecsegtetik, ám Ördög Nóra egyelőre hajthatatlan: nem akar vetkőzni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egzotikus szépségű Ördög Nóra korábban többször is azt nyilatkozta, nem hajlandó vetkőzni a férfimagazinok kedvéért. Végül 2008-ban a Playboyjal kivételt tett, a fotózás pedig az új szerelmet is meghozta számára.

Közte és Nánási Pál között állítólag az első pillanattól fogva izzott a levegő, és bár a fotós korábban kizártnak tartotta, hogy valamelyik modelljéhez a munkakapcsolaton kívül más viszony is fűzze, valami mégis elindult közöttük, kapcsolatuk azóta is tart.

Nem áll kötélnek

A 29 éves sztárról sokat sejtető, a magazin profiljához képest mégis visszafogott képek készültek.

Neki is volt beleszólása, végül melyik fotók kerülhetnek az újságba, így az eredménnyel ő és az olvasók is elégedettek lehettek.

A Playboy főszerkesztője, Radnai Péter 2010 januárjában újra megkereste a csinos műsorvezetőt, ám eddig úgy tűnik, ami a meztelenkedést illeti, hajthatatlan.

Mint mondja, ma már nem férne bele életébe a vetkőzés.

Csillagászati gázsit kapna

Pedig a magazin akár milliós nagyságrendű gázsit is hajlandó lenne fizetni a szexi fotókért, mellyel annak idején az eleinte szintén húzódzkodó Liptai Claudiát is sikerült megszabadítani ruhadarabjaitól.

Nóri a listánk elején van, és mindenféle trükköket bevetek, hátha sikerül meggyőzni őt. Egyelőre nem állt kötélnek, de azért nem adom fel.

Nem szeretnék konkrét összeget mondani, de azok között a hölgyek között van, akik a mi kereteink között a legmagasabb pénzösszeget kapnák a fotósorozatért – nyilatkozta Radnai a Napi Ásznak.
Ezt is szeretjük