Ez ám a dekoltázs! Ördög Nóri piros ruhája ezúttal igazán bevállalós volt
Ördög Nóri egy tőle szokatlanul merész ruhában vezette a Csillag születik középdöntőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csillag születik múlt szombati középdöntőjében Ördög Nóra egy különösen csinos vörös ruhában lépett színpadra, ami kétségkívül nagyon jól állt rajta.

Nem lehetett azonban nem észrevenni, hogy dekoltázsa sokkal merészebb volt, mint azt korábban megszokhattuk tőle, a visszafogottnak nem annyira nevezhető ruhadarab miatt pedig majdnem kellemetlen helyzetbe is került.

Megijedt, hogy túl sokat mutatott

A második szünetben ugyanis egy kissé félrecsúszott ruhájának felsőrésze, ezt pedig rögtön megérezte ő is, miután kollégájával, Nagy Sanyival visszatértek a reflektorfénybe.

A 29 éves műsorvezetőnő meg is kérdezte munkatársától, hogy nem mutatott-e többet a kelleténél, aki előbb ellenőrizte a dolgot, majd megnyugtatta, hogy nincs semmi baj, és véletlenül se aggódjon.

A villantás tehát ezúttal elmaradt, ám Ördög Nóri legközelebb minden bizonnyal jobban átgondolja majd, hogy elfogadja-e stylistja döntését, amikor egy ehhez hasonló veszélyes ruhakölteményt ajánlj neki az élő adás előtt.

Mr. Joe búcsúzott

A szombati középdöntő végén a 47 éves Mr. Joe esett ki, miután a nézők sms-eikkel Timi Chennek szavaztak inkább bizalmat, aki Oláh Ibolya Magyarország című dalát énekelte el.

Az este egyik legsikeresebb produkcióját a 18 éves Szabó Ádámnak köszönhettük, aki tangóharmonikájával nemcsak a közönséget, de a zsűritagokat is pillanatok alatt levette a lábáról.

Rajta kívül Gomes-Martins Klaudia egy indiai ihletésű tánccal, míg Krizbai Teca a Piramis együttes Szállj! című dalával bizonyította újra, hogy helye van az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorában.

Még hárman maradtak versenyben, László Attila és két tánccsoport, az Appril Project és az Everdance, az pedig, hogy következőként kitől kell elbúcsúznunk, szombaton este kiderül.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük