Új szakaszába érkezett Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata
Ördög Nóri és párja sokáig bujkáltak a fotósok elől, ám már a nyilvánosság előtt is vállalják szerelmüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata szinte a kezdetektől a sajtó nyilvánossága előtt zajlott, így aztán nem lehetett könnyű az érintetteknek. Nem csoda, hogy egészen a közelmúltig alig készült róluk közös fotó.

Most azonban a sztárpár végre döntött: ezentúl a nagy nyilvánosság előtt is felvállalják kapcsolatukat.

Megmutatják magukat

Így aztán temérdek fénykép készült róluk a Glamour díjátadóján, amik mind arról tanúskodnak, milyen bensőséges viszonyban áll a jóképű Playboy-fotós és a szépséges műsorvezetőnő.

Ám ahogy az RTL Klub 28 éves sztárja a Best magazinnak elmondta, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mostantól a magánéletük részleteit is megosztják a világgal.

Úgy véli, csakis rájuk tartozik, hogy össze akarnak-e házasodni, vagy éppen az, hogy mikor szeretnének belevágni a babaprojektbe.

Vannak határok

Bár természetesnek gondolja, hogy a szülés és a babázás egyszer az élete része lesz, ezt a kérdést csakis párjával hajlandó megvitatni.

- Csak azért nem beszélek a magánéletünk részleteiről, mert nem szeretnék mindenáron címlapokon szerepelni. Ő a társam, a párom, nem titkolom szerelmünket, de nem akarok haknizni vele - vallotta.

Ördög Nóri egyébként nemcsak a párjára büszke, hanem a munkájára is. Már javában tartanak az X-Faktor előkészületei, amiből ő is tevékenyen kiveszi a részét.

Ellentétben a Szombat esti láz vagy a Csillag születik produkciókkal, ezúttal nemcsak műsorvezetőként, hanem szerkesztőként is számítanak rá.

Ezt is szeretjük