Ördög Nóra nyíltan mesélt meddőségéről
Gyógyító erejű módszerre talált a műsorvezető
Semmit nem titkolt el gyermekvállalási nehézségeiről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra jól tudja, mi mindenen kell keresztülmennie egy nőnek és egy párnak, ha gyereket szeretnének, de sehogy sem akar összejönni. Erről legutóbb a harkányi ThermalFest sajtótájékoztatóján beszélt.

Saját tapasztalatai kapcsán mesélte, hogy az borította ki a legjobban, mikor a könnyen teherbe eső kismama ismerősei úgy próbáltak neki segíteni, hogy azt javasolták, ne görcsöljön rá a dologra, ha lazábban veszi, akkor biztosan teherbe esik majd.

De ezek a mondatok csak még jobban kétségbeejtették a fiatal műsorvezetőt, aki bevallotta, ilyenkor már tényleg a plafonon volt.

Saját út a meddőség elleni küzdelemben

Ő maga ilyet nem tanácsolna egy fiatal nőnek sem, sokkal inkább azt, hogy konzultáljon egy meddőségi specialista nőgyógyásszal, végeztessen el minden vizsgálatot, ami ahhoz szükséges, hogy kideríthessék, mi áll a probléma hátterében, emellett pedig mindenki keresse meg a neki leginkább tetsző módszert.

Ezért is csatlakozott nagy örömmel ahhoz a harkányi kezdeményezéshez, amely a kénes gyógyvíz kedvező hatása mellett kampányol.

ThermalFest a meddőség ellen

Május 19. és 22. között első alkalommal, de hagyományteremtő céllal kerül megszervezésre Harkányban a több helyszínes ThermalFest fesztivál, melynek programjai a vízhez kapcsolódnak, és a harkányi gyógyvíz által csillapítható panaszokkal küzdőket szólítják meg elsősorban.

Figyelj oda a pénz- és időrabló módszerekre!

Nóra óva inti attól a kétségbeesésükben bármit kipróbáló nőket, hogy beugorjanak minden szembejövő ígéretnek, ami termékenységgel kecsegtet, mert sok olyan hatástalan módszer van, amely csak rabolja a pár idejét és pénzét, tovább fokozva reménytelenségüket. A szakavatott orvosok tanácsát tartja elengedhetetlennek, ezért is fontos, hogy te is találj egy olyan specialista orvost, aki megérdemli a bizalmadat.

Címlapkép: TV2 Sajtószoba/Nánási Pál.

Ezt is szeretjük