Ördög Nóra és Nánási Pál lánya 7 éves lett - Mici szülinapos fotóján kész kis hölgy
Ördög Nóra és Nánási Pál idősebbik gyermeke, Mici május 6-án hétéves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy szalad az idő: Ördög Nóra és Nánási Pál lánya 2020. május 6-án már a hetedik születésnapját ünnepelte. Három és fél évet vártak rá a szülei, már-már feladták a reményt, hogy valaha is gyermekük születhet, amikor a müncheni reptéren, Párizs felé tartva, az átszálláskor elvégzett terhességi teszt pozitív lett. 

A műsorvezető aznap, 2012. szeptember 8-án ünnepelte a 31. születésnapját. Szebb ajándékot nem is kaphatott volna.

Nánási Mici hétéves lett

Nánási Mici két sikertelen lombik után fogant meg, és jött világra 2013. május 6-án. Tavalyelőtt azt mesélték a podcastjukban, hogy a harmadik próbálkozás sikerességéhez az is hozzájárult, hogy a tévés pszichológushoz fordult, továbbá nem görcsöltek rá, a beültetés napján még fröccsöztek, miután az orvos azt mondta, hogy kevés alkohol nem árthat, vérbőséget okoz, és ellazít. Emellett Ördög Nóra az előző beültetésektől eltérően végig dolgozott, azt csinálta, amit szeret.

Míg Mici tavaly pávás, tavalyelőtt pedig unikornisos tortát kapott, idén a patkóval, lófejjel és virágokkal díszített, rózsaszín kreáció volt a sláger.  

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük