Akár egy hercegnő - Ördög Nóra meseszép ruhában kezdte az új évet
Ördög Nóra munkával kezdte a 2019-es év első napját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mozgalmas volt a 2018-as év Ördög Nóra számára, számtalan műsornak ő volt a házigazdája a TV2-nél, ám azért jutott idő a kikapcsolódásra is, december végén a családjával Izlandon pihentek. Január 1-jével azonban újult erővel indult neki az évnek, már 2019 első napját munkával kezdte, ráadásul nem is akármilyen szettben.

Hercegnőként tündökölt

A 37 éves sztárt az a megtiszteltetés érte, hogy őt kérték fel a Budapesti Újévi Koncert felkonferálójának. Európa legnagyobb újévi show-jára egy nagyon gyönyörű, egyedi tervezésű Zhoja-ruhát választott, melyben le is fotózta magát, majd pedig feltöltötte az Instagramjára. Ördög Nóra a képhez az alábbi szöveget írta: "Asszem, dolgos év lesz ez megint... mert munkával kezdődött". Míg a kreáció alsó része tüll anyagból készült, addig a felső részét finom csipke borította, igazi hercegnős estélyi volt, melyet az alábbi felvételen is láthatsz. A ruháról a többi képet úgy tudod megnézni, ha a kép jobb oldalán megjelenő fehér nyílra kattintasz.

Természetesen a rajongóinak is elállt a lélegzetük Ördög Nóra ruhájától, rengeteg pozitív kommentet kapott: "Gyönyörű vagy Nóri, mint mindig", "Az a ruha egy álom", "Csodálatos vagy" - írták neki a kedves hozzászólásokat.

Mága Zoltán újévi koncertje igazi sztárparádé volt, fellépett Balázs Fecó, Eperjes Károly, Kiss B. Attila, Sümegi Eszter, illetve Caramel is.

Ezt is szeretjük