Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentést tett családjukról a Facebookon
Ördög Nóra és Nánási Pál újra együtt mennek Ázsiába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és Nánási Pál fontos, a családjukat érintő bejelentést tettek ma délelőtt egy élő Facebook-bejelentkezésben. A műsorvezető azt már az elején leszögezte, hogy nem várandós a harmadik gyermekükkel, de olyan döntésükről akarnak beszámolni, ami a két gyereküket, Micit és Vencelt is érinti. 

Két évvel ezelőtt, amikor a TV2 Ázsia Expressz című műsorát forgatták, Ördög Nóra volt a reality műsorvezetője, a munkát pedig azzal a feltétellel vállalta, hogy a férje és két gyerekük is elkíséri. A kalandjukról Nánázsia címmel vlog-sorozat is készült. 

ordog-nora-nanasi-pal (1)
Fotó: Facebook/Ördög Nóra

Ördög Nóra a ma délelőtti élő bejelentkezésben elmondta, hogy két évvel ezelőtt voltak nehézségeik, amit nem titkoltak el a rajongóik előtt sem. Most már nagyobbak a gyerekek, hiányoznak nekik a barátaik, sok pro és kontra érvet kellett egymás mellé rakosgatnunk, mit szeretnének, miután a TV2 újra Ázsiába küldi a celebeket, majd végül meghozták a döntésüket. 

- Indulunk mindjárt Ázsiába! Annyira mindjárt, hogy délután. Egész éjszaka csomagoltam, zacskóztam. Lesz Nánázsia 2 is, reményeink szerint. A gyerekek nagyon örülnek, mint minden utazásnak. Srí Lanka és India az útvonal - osztotta meg Ördög Nóra az élő bejelentkezésben a hallgatókkal.  

Ezt is szeretjük