Onyutha Juditra válása után hamar rátalált a szerelem - Az egykori időjós így vallott magánéletéről
Onyutha Judit és Zoltán 2012-ben találtak egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Onyutha Juditot még a TV2 időjósaként zárták az emberek a szívükbe, a sztár hosszú évekig dolgozott a kereskedelmi adónál, 2015-től 2017-ig pedig az ATV munkatársa volt. Ma már egy kisvárosi általános iskolában dolgozik, németet tanít a gyerekeknek.

Ami a magánéletét illeti, két gyermeket nevel, Panni 16, Marci 14 esztendős, a kamaszok édesapja egykori férje, akitől 2012-ben váltak el az útjai. Azóta rátalált a szerelem, párjáról, Zoltánról és családi életéről a Best magazin ma megjelent számában vallott.

Ő Onyutha Judit párja

A 45 éves egykori tévés szívét egy szakács férfi, Zoltán rabolta el, néhányszor már szerepeltek együtt a sajtóban, például 2013-ban az M1 képernyőjén láthatták őket a tévénézők, de a Meglepetés magazin címlapfotózására is igent mondtak 2016-ban. A Bestnek elárulta, hogy válása után nem is olyan sokkal ismerkedett meg párjával.

2013-ban, a Család-barát magazinban szerepelt együtt párjával.
2013-ban, a Család-barát magazinban szerepelt együtt párjával.
Fotó: M1/Család-barát

- Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy viszonylag friss válás után egymásra találtunk. Sokan mondják olyankor, hogy félnek fejest ugrani egy új kapcsolatba, vagy éppen soha többé nem is akarnak házasságot, de én épp a másik véglet vagyok. (...) A párommal egy reális közös talajon állunk, szeretjük egymást. Nagyon összecsiszolódtunk az elmúlt évek alatt, Zoli lett a másik felem - vallotta be a lapnak.

onyutha-judit-mti-zih-zsolt
Fotó: MTI/Zih Zsolt

Az interjúból az is kiderült, hogy hatalmas harmóniában nevelik együtt Onyutha Judit kamasz gyermekeit, Zoltán a racionálisabb, míg ő az engedékenyebb. Úgy érzi, szép családi egységet alkotnak együtt, hálás azért, hogy mindez megvalósulhatott.

Sebestyén Balázs felesége gyönyörű nő

Sebestyén Balázs és a gyönyörű Viktória ma már két kisfiút nevel. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest az RTL Klub sztárjának kedvese.

Ezt is szeretjük