Oláh Gergő felesége ilyen gyönyörű - Az énekes imádja az igéző szemű Nikit

Oláh Gergő 19 évesen nősült meg, és a mai napig bolondul feleségéért.

Oláh Gergő felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor közmunkásként dolgozott, Oláh Gergő álmodni sem mert arról, hogy nemcsak bekerül a 2012-es X-Faktorba, hanem meg is nyeri a tehetségkutatót, majd énekesként teremti meg családja számára azt, ami neki nem adatott meg. Kevesen tudják, hogy táncművészeti szakközépbe járt, amit otthagyott, és 17 évesen tánciskolát nyitott, ennek köszönhetően ismerte meg Nikit. 19 évesen megnősült, mára pedig már háromgyerekes családapa. 

A 28 éves énekes kiveszi részét a gyereknevelésből, figyel arra, hogy Niki is fel tudjon töltődni, illetve arra is, hogy ne csak apa és anya, hanem férj és feleség is legyenek. Ennek is köszönhető, hogy Oláh Gergő a mai napig olyan szerelmes tekintettel néz gyönyörű feleségére, mint megismerkedésükkor. Ez süt a nemrégiben készült fotóikról is. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük