Kocsis Dénes így reagált Fehér Balázs flörtölős vádjára - Nem rejtette véka alá véleményét
Kocsis Dénest és párját nagyon meglepte, miért is ejtették ki őket Fehér Balázsék a Nyerő Párosból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Dénes és párja, Petra a Nyerő Páros hétfői adásában estek ki, Fehér Balázs és kedvese, Monda Eszter amiatt nem rájuk tették a voksukat, mert szerintük a színész és pszichológus barátnője flörtöltek velük. 

Igaz, amikor el kellett a zenésznek és kedvesének mindenki előtt mondani, miért így döntöttek, akkor a flörtölést mint esetet nem hozták fel, helyette úgy fogalmaztak, hogy teljes mértékben elhatárolódnak Kocsis Déneséktől, illetve energetikailag nem tudtak hozzájuk kapcsolódni. A keddi adásból viszont a bent maradt lakóknak elmondták az igazi problémájukat. 

Fehér Balázs és Eszter szerint Kocsis Dénesék flörtöltek velük.
Fehér Balázs és Eszter szerint Kocsis Dénesék flörtöltek velük.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Miután mindenkinek elmondták a valós indokukat, sokan nagyon meglepődtek a történeten, és nem tudták hová tenni mindezt, hiszen mindenki úgy tapasztalta, hogy Kocsis Dénes és Petra fülig szerelmesek egymásba. Sárközi Ákos és felesége, Éva például egyáltalán nem hitte el a flörtölős történetet. Nekik egyébként úgy mesélték el Balázsék a szituációt, hogy amikor Dénes és Petra bementek hozzájuk a szobájukba beszélgetni a kiszavazás előtt, akkor a fiatal lány lába hozzáért a zenészéhez két alkalommal is.

A sztárséf és festőművész felesége szerint ez nem flörtölés volt, inkább arról lehetett itt szó, hogy Eszter annyira féltékeny lett Petrára, miután megtudta, hogy Fehér Balázsnak a Nyerő Páros női versenyzői közül a pszichológus lány tetszik a legjobban, hogy emiatt végül nem szavaztak rájuk.

Kocsis Dénes és Petra is az adásból tudta meg, mivel is vádolták meg őket, vallotta be a Borsnak a színész.

- Ez egy pillanatig nem fordult meg a fejünkben. Ez a szituáció olyan, mintha hat napig nem együtt lettünk volna a Nyerő Páros villájában. Egyszer csak mi lettünk a rosszak. Ahogy a többiek is mondták, az volt benne a rossz, hogy nem tudtuk megvédeni magunkat. Az érzéseikkel nem lehet vitatkozni, de soha nem próbáltunk meg velük flörtölni.

Kocsis Dénes tagadta a flörtölésről szóló vádakat, ráadásul Petrával össze szeretnének házasodni.
Kocsis Dénes tagadta a flörtölésről szóló vádakat, ráadásul Petrával össze szeretnének házasodni.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Kocsis Dénes azt is elmondta, hogy mindez talán Eszter féltékenységéből fakadhatott. Nagyon szereti Petrát, sosem cserélné le senki másra, jövő nyáron pedig szeretné őt feleségül venni.

- Azért mentünk be, hogy kipróbáljuk magunkat, a kapcsolatunkat, ismerjünk meg új embereket. Szerettük a játékot, a párosokat, ez az incidens nem ronthatja el az élményt. Ezek az ő démonjaik - tette hozzá.

A szerelmeseket az RTL Klub Reggeli műsorába is behívták, ahol elmondták, nagyon jólesett nekik, hogy a többiek kiálltak mellettük, emellett szinte csak pozitív kommentet kaptak a Nyerő Páros nézőitől is. Petra elmondta, a mai napig ledöbben ezen a nevetséges és abszurd helyzeten.

- Amikor beszélek róla, akkor érzem, hogy még bennem van egy kis indulat - magyarázta.

- Az a legrosszabb, hogy nem voltunk bent, amikor ezt kicsomagolták, és nem tudtunk rá reagálni - tette hozzá Dénes.

Sebestyén Balázs és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Sebestyén Balázs felesége, Viki.

Ezt is szeretjük