Ők a 2024-es Nyerő Páros szereplői: most mutatták be a 8 sztárpárt

Az RTL a Fókusz Pluszban mutatta be a nyolc sztárpárt, akik a Nyerő Páros 2024-es, nyolcadik évadában szerepelnek.

Nyerő Páros 2024
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL ma este a Fókusz Pluszban mutatta be a nyolc sztárpárt, akik idén beköltöznek a Nyerő Páros-villába, és immár nyolcadszorra küzdenek meg a Nyerő Páros-címért. 

Nyerő Páros 2024

2024-ben újabb nyolc híresség mutathatja meg, mekkora párjával az összhang, ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeájára. Az idei évadban friss szerelmesek és évek óta boldog házasságban élő párok is megmérkőznek. 

Berki Mazsi és párja, Zoltán másfél éve alkotnak egy párt. Mindkettejükben megvan a versenyszellem, és úgy gondolják, a műsor jó alkalom arra, hogy még többet megtudjanak egymásról.

Győrfi Márton, vagyis DJ Jauri és párja, Dorina több mint egy éve vannak együtt, szerelmük távkapcsolatból alakult ki, az egymással töltött idő alatt már több hullámvölgyet is megéltek. 

Szabó Simon és Balogh Edina még a kapcsolatuk elején járnak. A színész azt mondta, még tanulgatják szerelmével, hogyan kell együttműködniük. A szépségkirálynő, színésznő bevallotta, nem feltétlenül nyerni mennek be a villába. 

Miskovits Marci viszont nem titkolja, azért vesznek részt a Nyerő Párosban, hogy nyerjenek. A műsorvezető és a 2022-es X-Faktorban megismert fiatal énekesnő, Nicuta Nicoleta kicsit több mint egy éve alkotnak egy párt, tavaly nőnapkor jelentették be, hogy együtt vannak. 

Herceg Dávid énekes és felesége, Herceg-Pál Bianka 13 évvel ezelőtt egy X-Faktor castingján találkoztak, úgy érzik, mindent tudnak egymásról, és szerintük nagy közöttük az összhang. Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla lassan tíz éve vannak együtt, a pár két kicsi gyereket nevel, úgy vélik, mindenben kiegészítik egymást. 

Simon Attila és Simon Erika kapcsolata kalandnak indult, de mára lassan 19 éves. Az egykori focista tavaly a Survivorben próbált szerencsét, felesége banki ügyintézőként dolgozik. 

Hujber Ferenc és párja, Krisztina hét éve vannak együtt, de eddig még alig szerepeltek együtt a nagy nyilvánosság előtt. A színész saját bevallása szerint nem szeret semmilyen formában versenyezni, míg kisfia édesanyja az ellenkezője. 

Ő Hujber Feri fiatal párja: a gyönyörű Krisztát egy felnőttfilmben nézte ki magának

Hujber Feri egyáltalán nem bánja, hogy párja felnőttfilmekben szerepelt, és örül, hogy hasonlóképpen vélekednek a monogámiáról.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük