Ő Nyári Károly ritkán látott fia - A 19 éves Karcsiból jóképű pasi lett
Karcsi édesapja nyomdokaiba lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Károly eszméletlen büszke mind a három gyermekére: Nyári Aliz és Edit még a 2010-es X-Faktorban bizonyítottak énekesnőként, és édesapjukkal a mai napig sűrűn fellépnek, de a két lánynak van egy 19 éves öccse is, Karcsi, aki szintén ígéretes tehetség a családban. Édesapjához hasonlóan ő is zongorázik.

Az 56 éves zenész néha közösségi oldalára is posztol ritkán látott fiáról, akiből mára jóképű pasi lett. Legutóbbi közös fotójuk a névnapjukon készült. Nemcsak képeket tölt fel néha a gyermekéről, hanem videót is. Az alábbi rövid felvételen az látható, ahogy Karcsi a Magyar Állami Operaház színpadán zongorázik.

A fiatal tehetség 2018 tavaszán érettségizett, a Weiner Leó Zeneiskola tanulója volt. Ha ilyen szépen építi tovább zongorista karrierjét, a jövőben még biztosan hallhatunk róla.

Képes összeállításunkban megnézheted Nyári Károly ritkán látott fiát, Karcsit.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük