Hatalmasat bakizott a színpadon a magyar énekes! A tévékamerák is rögzítették
Nyári Károly nagyot bakizott egy tévéfelvétel során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Károly jazz-zongorista, énekes, dalszerző büszke lehet lányaira, akik követték a zenei pályán.

Nyári Editet és Alizt a 2010-es X-Faktorban ismerte meg az ország, amelybe külön-külön neveztek be, de végül a mentorok Summer Sisters néven duóként juttatták be őket az élő show-ba.

Nagyot bakizott a színpadon

Nyári Károly a '80-as években több évig Hollandiában élt, és számos világsztárral lépett fel: Chaka Khan, Gloria Estefan, Mariah Carey, Phil Collins, Michael Jackson, Elton John, Luciano Pavarotti vagy Frank Sinatra - csak hogy a legnagyobbakat említsük. Utóbbi egy közös fellépésük után saját mikrofonját adta ajándékba a művésznek.

Itthon is olyan világsztároknak játszott, mint Al di Meola, Robbie Williams, Paul McCartney, Sting, Michael Jackson vagy Madonna. Annak ellenére, hogy a legnagyobb nevekkel lépett fel, az egyik legnehezebb feladat számára az volt, amikor a lányaival kezdett el egy színpadon szerepelni, árulta el a FEM3 Café című műsorban.

- Nagyon nehéz nekem ezt szétválasztani, mert amikor kollégák felkérnek arra, hogy együtt játsszunk, az természetes dolog. Amikor az ember a saját gyermekével lép fel, az mindig kettősséget okoz. Hogy vegyél részt a színpadon? Mint apa vagy mint egy zenésztárs? - mondta.

Az évek során aztán megtanulta, hogy Edittel és Alizzal zenésztársakként kell viselkednie, lányai is így tekintenek rá, ők ebbe nőttek bele. Egy hatalmas baki volt az, ami leginkább okította.

- Nagyon picik voltak, hét-nyolc évesek, amikor egy gyerekmusicalben léptek fel velem. Ez volt az első fellépésük, ami egy televíziós felvétel is volt egyben. Aliz hat-hét éves volt, persze hogy hihetetlenül izgultam érte: néztem, mit csinál, fel is álltam a zongora mellől. Így aztán amikor a karmester nekem intett, mert nekem kellett volna elindítani az egész darabot, nem szólalt meg a zongora, de azért legalább Aliz elkezdett énekelni. Ez egy édes kis történet, de innentől kezdve mondta, hogy nem szabad apaként viselkednem a színpadon - elevenítette fel az esetet a műsorban.

Fotó: Facebook/Nyári Lányok - Nyári Aliz és Nyári Edit Hivatalos Oldala

Ezt is szeretjük